Debrecen vagy Szeged?
- biztonságban
- álláslehetőségben
- kikapcsolódásban
1, Debrecentől kevés (köz)biztonságosabb nagyváros van Magyarországon.
2, Debrecenben hihetetlenül sok álláslehetőség, munkahely van.
3, Mivel közel 40 ezer egyetemista van Debrecenben, így rengeteg színvonalas kikapcsolódási lehetőség adott.
1, Szeged a biztonságosabb városok közé tartozik!
2, Szegeden is beindul pl. a BYD, rengeteg lehetőség lesz a városban.
3, Mivel közel 30 ezer egyetemista van Szegeden, így rengeteg színvonalas kikapcsolódási lehetőség adott.
Hihetetlenül sok állás, persze :D
3 műszakos gyári meló meg 12 órázós, hétvégén dolgozós bolti eladó allas, na ezekből van sok.
De próbálj csak meg csaladdal összeegyeztethető munkat találni normális fizetésért.
5 - Szerintem te vagy hazudsz, vagy nagyon mélyen vagy szellemileg!
Aki tanult, akinek van végzettsége, annak van állása és jó pénze.
Mi ezért költöztünk Debrecenbe, és nem bántuk meg, sokkal jobbak a feltételek mint amire számítottunk.
Ne magadból indulj ki.
6, nekem van gazdasági diplomám és 2 idegen nyelven beszélek is, aztán mégse mondanám, hogy olyan kvajó munkalehetőségek vannak. A multik normális pozícióira hatalmas a túljelentkezés, ilyen idegen nyelven értékesítgetős munkát meg akar a franc.
Egy magyar cégnél voltam, oda meg nem tudok visszamenni gyed után, mert lassan becsődöl a rendelések
visszaesése miatt, már jelezték, hogy nyilván visszavesznek, de megtartani nem tudnak, mert nincs munka. Egy barátnőmet építették le tavaly az NI-nál, mert csoportos leépítés volt èv végén, azóta nem talál két gyerek mellett semmit végzettséggel és egy idegen nyelvvel.
Szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Debrecen egy tiszta, biztonságos - magyar viszonyok közt - nagyváros.
2 éve költöztünk ide - életünk legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!