Egy holnap múlva egy panellakásba fogunk költözni vidékről Pestre, én egy amatőr zenekarban benne vagyok és én vagyok a dobos, viszonylag sokat kell gyakorolnom nyilván a fellépésekhez, így sajnos dobolnék gyakorolnék de a panel van. Az a baj hogy általában 9-10-re érek haza így körülbelül 10-től olyan éjfélig dobolnék nem tudom hogy ezt hogy fogják tolerálni és milyen közvetkezménye lehetnek ennek... milyen megoldás lehet erre?
Elektromos dob vagy próbaterembe lehet menni csak dobot gyakorolni is.
okt. 2. 01:48
22/29 anonim válasza:
#20 Egyértelmű, pont ezt akartam én is írni.
okt. 2. 06:31
23/29 anonim válasza:
Az ilyen emberek, úgy képzelem, otthon élnek, a gyerekszobájukban, vagy nem dolgoznak, nem létező külső és belső körülményekre hivatkozva, vagy valami egyszerű betanított melót csinálnak, nincsenek barátaik, sose járnak el, semmi önbizalmuk, semmi önbecsülésük és az adja nekik az örömöt az evésen, sz@ráson kívül, hogy ostobaságokat találnak ki ide és arra élvezkednek, hogy hányan hiszik el nekik. Még sok hosszú ilyen évet neked, kérdező!
okt. 2. 08:00
24/29 anonim válasza:
Én dobos vagyok, de mikor panelba költöztem fel sem merült bennem, hogy ide hozok dobszerkót.
Nálunk azért jobb a szigetelés, nincs a "hallod, hogy fingik a szomszéd" érzés, de még elektromos dobot se hozok ide, mert annak is van hangja, én sem örülnék ha más dobolna itt.
Én fix, hogy rádrúgnám az ajtót, ha egy akusztikus dob megszólalna a házunkban. Ha tényleg dobolsz, akkor pontosan tudod, hogy egy dobot még vidéki nagy telkes házaknál is hallanak a szomszédok.
okt. 2. 11:19
25/29 anonim válasza:
Én dobos vagyok, panelba költöztem, először eszembe sem jutott hogy doboljak, még nap közben sem. Aztán kiderült hogy egy igazi patkány az alsó és a felső szomszédom is, mellettem lévőket nem lakják, így odakerült a dobszerkó és én szépen dobolok nap közben. Kérdeztem a messzebbi lakókat hogy zavar-e valakit, senkit sem zavar.
okt. 2. 12:00
26/29 anonim válasza:
"egy igazi patkány az alsó és a felső szomszédom "
Ahogy te is, nem kell aggódni bármilyen eltérés miatt.
okt. 2. 12:17
27/29 anonim válasza:
#25: Jó kis szomszédháború, az egyik bosszúból dobol, a másik most már emiatt is bosszúból vergődik. Az összes többi lakó meg élvezze őket. Ez valami társasházi törvényszerűség lehet, hogy egy hülyéből hamarabb lesz kettő, mint nulla.
okt. 2. 12:25
28/29 anonim válasza:
nekem egy bomlott elméjű felső, és egy szarházi oldalsó szomszédom van.
ettől független csöndesen, és kulturáltan élek, és eszembe nem jut csak azért zajongani, hogy kibasszak bárkivel is.
a csönd ugyanis a saját igényem, és nem annak a függvénye, hogy kik között élek.
okt. 2. 12:26
29/29 anonim válasza:
Nálam a szomszéd néni azon verte ki a hisztit most nyáron, hogy milyen elképesztően hangos a klíma éjszaka. (Nem, nem az, pontosan olyan mint bármelyik másik kültéri, nem valami 20 éves szar ami zörög mint állat.) Szóval hozzám hozhatod, bosszúszomjas típus vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!