Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban lehet dobolni?

Panelban lehet dobolni?

Figyelt kérdés
Egy holnap múlva egy panellakásba fogunk költözni vidékről Pestre, én egy amatőr zenekarban benne vagyok és én vagyok a dobos, viszonylag sokat kell gyakorolnom nyilván a fellépésekhez, így sajnos dobolnék gyakorolnék de a panel van. Az a baj hogy általában 9-10-re érek haza így körülbelül 10-től olyan éjfélig dobolnék nem tudom hogy ezt hogy fogják tolerálni és milyen közvetkezménye lehetnek ennek... milyen megoldás lehet erre?
okt. 1. 21:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Ekkora bunkó paraszt proli létezik mint a kérdező? Remélem csak vicc...
okt. 1. 22:30
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Hogyhogy milyen megoldás? Bérelt hangstudio.
okt. 1. 22:31
 13/29 A kérdező kommentje:
Nagyon lehúzzátok a dolgot de én azért meg szeretném próbálni nyilván ha majd cirkusz lesz belőle akkor kitalálunk valamit..
okt. 1. 22:43
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
hát, öcsi. sok sikert a zenei karrieredhez.
okt. 1. 22:48
 15/29 anonim ***** válasza:
86%
Na, bazzz. Remélem, hogy nem a mi tömbünkbe költöztök az első emeletre (ott vett most valaki egy lakást).
okt. 1. 22:52
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Bár süt a kerdesrol, hogy trollkodas, tenyleg vannak ilyesfajta barmok..nalunk zongorazik vki este kilenc tajban. Mivel a tobbi lakonak nincs elene kifogasa, en se ugralok, mi koltoztunk kesobb, es vegulis csak olyan negyed ora...
okt. 1. 22:56
 17/29 anonim ***** válasza:
86%

Azért megnézném ha ezt megteszed, hogy odacsörtet az ajtódhoz 1-2 babával egy sírógörcs szélén álló anyuka, hogy ezt most komolyan gondolod e. Tényleg nem vagy normális, ha azt gondolod, ez bárhol is normális.

Emberek, legyünk már emberségesek!

Gondolkozzunk már!!!! Az empátia mindenhol kihalt faj?

Vagy amikor végiggürized a napod, majd éjszaka gyakorolsz, hullafáradtan kidőlsz, valaki meg mondjuk úgy hajnali 2-4ig ugyanezt megcsinálja veled. Aztán csak vállat von, "bocs tesa, most érek rá".

Bizzztosan örülnél neki

okt. 1. 23:11
 18/29 anonim ***** válasza:
81%

Na hát el kell mondjam, hozzánk pár éve költözött egy kürtös barom. Nem lett volna barom, de este 8 kor kezdett el gyakorolni. Minden áldott nap!! A filmet nem hallottuk tőle, hiába tekertük fel. Hiába szóltunk neki, hogy ez így nem oké. Nem érdekelte.

Aztán a szembeszomszedja összehivott bennünket és kitaláltuk, hogy leckéztessuk meg. Minden reggel 6-kor beinditottuk a sarokcsiszilogepet a mellette lévő lakásban, pont ott, ahol ő aludt (volna).

A harmaik alkalom után leesett neki, hogy ez nem véletlen. Aztán utána el tudott járni az együttese által bérelt gyakorlóterembe gyakorolni.

Azért a tahósagnak is van határa. Remélem nem hozzánk költözöl, mert itt pokol lesz az életed, abban biztos lehetsz.

okt. 1. 23:30
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

hagyjuk már ezt a felesleges érzékenyítést.

nem kell se kisbabának, se kismamának lenni ahhoz, hogy valakit zavarjon a zaj.

a zaj, a 20 éves egyetemistának, és a 73 éves nyugdíjasnak is zaj.

okt. 1. 23:49
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez ugyanaz a troll, aki a múltkor házimozit akart vinni a panelba.
okt. 2. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!