Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nyugaton hogy nem vájkálnak...

Nyugaton hogy nem vájkálnak az ember életében?

Figyelt kérdés
Magyarok mindig egymás zsebében turkálnak, mennyit keres a másik. A párkapcsolatában is turkálnak, miért vált el,vagy miért nem házas még. Olyan privát kérdéseket tesznek fel,akik csak látásból ismernek,hogy a szemem elkerekedik. Nyugati emberek körében ezt nem tapasztaltam.

szept. 14. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Aha. Szóval több nyugati ország teljes lakosságát ismered, mindenkiről, minden egyes emberről pontosan tudod, hogy milyen. Ezt hogy a fenébe csinálod? Áruld már el. 🙂
szept. 14. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Mert a nyugatiak erettebbek... egyebkent ilyenkor nem kell sajnalni a mucsai parasztot, hanem a szemere kell vetni, hogy ilyen intim kerdesekhez semmi koze. :)
szept. 14. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

"Magyarok mindig egymás zsebében turkálnak"

A magad nevében beszélj.

Egyébként vicces, hogy más kérdés alatt meg arról áradoznak, hogy "bezzeg a nyugaton nyugodtan lehet a fizetésre rákérdezni".

szept. 14. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem voltál még Svájcban. Ha nem tetszik, ahogy takarítasz, fel is jelentenek.
szept. 14. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

Hát nem tudom te az elmúlt 10 évben nem voltán internetközelben vagy mi?

Csak ilyenekkel van tele minden külföldi hír,hogy mindenki beszól mindenbe.

szept. 14. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Túl sok az idejük..
szept. 14. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Azért, mert tudod itt nem az érdeklődés miatt kérdezik, hanem hogy legyen min csámcsogni, legyen mit pletykálni, legyen kire ujjal mutogatni, lehessen kit és mit kritizálni, lehessen kire irigynek lenni, és lehessen kire és mire licitálni, lehessen kit lenézni, és legyen akinél jobbnak gondolja magát stb.

Kell ez a magyarnak, aki csak úgy tud meglenni magával es megelégedni magával, ha egy másik embert "dobbantóbak" használ. Ahhoz meg kell az anyag.

Persze tisztelet a kivételnek.

szept. 14. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok. Hozzatennem, hogy az ilyen mucsai parasztok, akikkel tele van ez orszag, nem is ismerik a vajkalas szot. :) Egyszer az egyiknek szo szerint igy mondtam, hogy ne vajkaljon es nem ertette, mi ez a szo. 😂😂😂 Erzelmi intelligencia ebben az orszagban, a 2/3-nyi xenofob homofob rasszista gyulolkodo orszagaban a beka s.gge alatt van...
szept. 15. 03:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézz rá itt a válaszok nagy többségére is.

Fejletlen, buta nép a magyar. Egyből rád kontráz, okoskodni akar, megszakért. Közben egy mondatot nem tud értelmezni.

A kedvencem, amikor nem érti a kérdést, és egyből jön az, hogy "ne általánosíts".

És nyilván én, mint valamennyivel fejlettebb kommunikációs stratégiával rendelkező egyed belekérdezek, nem tud visszaválaszolni.

Inkább kötekszik.

Érzelmi intelligencia 0, fejlődésre való hajlandóság 0.

szept. 15. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!