Csak én reagálom túl hogy az osszes ember aki átjön,
megse kérdezi hogy levegyék e a cipőt?
Figyelt kérdés
Őszintén elképzelni nem tudom hogy nem jut eszükbe, de nagyon zavar mert lakásban élünk és a napppalinkat is telejárják a koszos cipőjükkel, vendégek,rokonok.
Én inkább előre szólok, hogy ne vegyék le, viszont nálam mindig le akarják venni. :D
Az jobban idegesít, amikor kicsászkálnak a szobából és elkezdik kiszolgálni magukat a konyhámban, amikor minden eléjük raktam a nappaliban.
szept. 11. 18:05
2/16 Metionin válasza:
Jó bunkók. Szólj rájuk, ha maguktól nincs annyi eszük, hogy más otthonába nem csámpázunk be cipővel.
szept. 11. 18:09
3/16 retektorta válasza:
Mi mindenkinek szólunk, hogy a lépcsőházban, az ajtó előtt vegyék le. Szépen lassan, türelmesen elmagyarázzuk mindenkinek, hogy az ajtóban leveszi az egyik cipőt, és azzal a lábával belép, majd a másikról is leveszi, és azzal is belép az előszobába. Nincs ezzel semmi gond, a vendégek elfogadják a házigazda szokásait.
szept. 11. 18:10
4/16 anonim válasza:
Engem is idegesítene, mert nagyszőrű szőnyeg van a nappaliban. Aztán ha koszos ki lesz, küldjem a tisztítás költségét?
szept. 11. 18:15
5/16 anonim válasza:
Alap dolognak kéne lennie, de mégis nekem ég a képem amikor szólok valakinek, hogy vegye le a cipőjét.
szept. 11. 19:40
6/16 anonim válasza:
Egyszer én is majdnem megfeledkeztem erről (fogalmam nincs, hogy miért), s a házigazda illedelmesen a kezembe nyomott 2 olyan cipőre húzható zacskót, ami a múzeumokban meg kórházakban szokott lenni. Vettem a lapot egyből xd. De amúgy (szerintem) a legilledelmesebb, ha adsz papucsot.
szept. 11. 19:53
7/16 anonim válasza:
Igazad van kérdező, nem jó, hogyha piszok van a szobában.
Ha van kisgyerek is a lakásban, akkor még fontosabb, hogy ne legyen piszok a szobában.
szept. 11. 21:05
8/16 anonim válasza:
Vendégpapucs az előszobába, és szorgos kínálás az ilyeneknek.
Ha végképp nem hajlandók levenni, adj nekik lábzsákot a cipőre.
szept. 11. 22:44
9/16 anonim válasza:
Kérdező hozzátok milyen vendégek mennek?
Félsz tőlük?
Itt nagy a szád,de nekik meg nem szólsz,hogy vegyék le a cipőt?
Akkor jó takarítást kívánok!
szept. 11. 22:47
10/16 A kérdező kommentje:
Igen multkor en is labzsakot adtam az egyik vendegnek…de nem mindig van hozza arcom.
Nem nagy a szám csak ideges lettem mert előtte takaritok hogy szép tiszta legyen és akkor szétjàrják.. nekik meg nem merem a szemükbe megmondani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!