Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak szerintem van egyre több...

Csak szerintem van egyre több hajléktalan,lecsúszott ember az utcákon?

Figyelt kérdés

Az utcák alatt a saját lakókörnyezetemet tudom felhozni, Cegléd, illetve Budapest, ahol dolgozom. Nyilván nem tudom máshol is ez-e a tendencia, de itt nagyon. A vidékiek szerint Budapest küldi le a hajléktalanokat vidékre,mert már a szállók kapacitása nem bírja, a fővárosiak szerint meg a szegény falvakból ömlik a tömeg Budapestre,mert Pesten még hajléktalanként is jobban élnek,mint egy borsodi,vagy nógrádi faluban.

Nem tudom hol az igazság.

A vasútállomások környékén bandákba verődve isznak,drogoznak, a híd alatt sátortábort bontottak. Szemmel láthatóan több ilyen figura van az utcán is mint régebben. Hova vezethető ez?

szept. 13. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk is ez a helyzet, egy kis városban élek. Egyre több a hajléktalan, drogos ember, de nem a fehérekből, hanem a kisebbségből. Dolgozni nem akarnak, kéregetnek..stb. és félelemben tartják a városban élőket.
szept. 13. 12:52
 2/18 anonim válasza:
91%
Jól látod, Szigetszentmiklós is tele van velük, valami borzalom lett közbiztonság terén is egy csomó város, ennek nem lesz jó vége...
szept. 13. 12:52
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanezt tapasztalom. Vidéki város, régen kellemes volt. Most már gyakorlatilag egy padra nem lehet nyugodtan leülni. Nem is tudom legutóbb hányan szólíttak meg.
szept. 13. 13:07
 4/18 Katona Dius ***** válasza:
90%
Felénk is hasonló. Pont tegnapelőtt futottam bele egy régi ismerősbe, aki drogok, egyebek miatt most az utcán kéreget.
szept. 13. 13:08
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Mifelénk nincsenek kiugró létszámban.
szept. 13. 13:25
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
A legtöbb közvetlenül a rendszerváltás után volt. Abban az időben sötétedés után féltem kimenni az utcára
szept. 13. 13:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom Oroszlányban lakik, ott is ezt tapasztaltam pár hete, mikor ott voltunk. Mi Tatabányán éltünk, ott pár éve még nem volt ilyen durva a helyzet, mint most. Én született Budapesti vagyok, tehát nagyjából "megszoktam" őket, de tényleg egyre többen vannak. Mióta falura költöztünk, azóta szerencsére nem kell őket elviselni.
szept. 13. 13:48
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Pár év múlva lesz eggyel több szemelyemben
szept. 13. 13:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Veszprém megyei városban lakunk, sajnos ugyanez fogalmazódott meg bennem tegnap este (nem P-vel, vagy D-vel kezdődik a település neve). Régen ez egy teljesen barátságos település volt, elvétve voltak gondok, akkor sem nagyok. Most meg már ott tartok, hogy lassan nem merek kimenni az utcára egyedül az esti órákban. Minden második padon ember feküdt önkívületi állapotban, de több épület beszögellésében is, ahová nem vert be az eső.

Fényes nappal leszólítanak a legforgalmasabb utcán, hogy "aggyá' má' pínzt!" - és ez nem költői túlzás volt. Csoportokba verődve iszogatnak, füveznek az emberek, és hiába kerülöm őket, valahol mindig ilyenekbe botlom.

szept. 13. 14:49
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem hogy füveznek utolsó. Az drága. Max valami pár 100 forintos herbal.
szept. 13. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!