Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen volt a legrosszabb...

Milyen volt a legrosszabb lakó körülmény amit valaha láttatok?

Figyelt kérdés
Kitek lakott ott és milyen gyakran látogattátok?

szept. 7. 18:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

kényszeres gyűjtögető szomszéd egyik volt albimban. Bennem megbízott annyira, hogy behívjon az otthonába, szürreális volt, ösvényeken keresztül lehetett közlekedni a lakásban, annyi volt ott a limlom. Nem akartam, hogy elveszítsem a bizalmat, hogy velem hajlandó kommunikálni (az egész lépcsőház bajban volt miatta, mert a rovarirtókat se engedte be, meg én csak a túzveszélyt érzékeltem abból, amit nála láttam, mert főleg éghető anyagokat szeretett halmozni, de nyilván egészségügyi veszélyek is lehettek, a szag alapján bőven volt ott valami bomlásnak indult is), mégsem tudtam rávenni magam arra, hogy akár egy pohár csapvizet is elfogadjak, pedig próbált jó vendéglátó lenni, és kínált.

Sikerült végignéznem azt is, ahogy kényszertakarítás során kidobáltak minden a lakásából, az erkélyről, ablakból dobálták le konténerekbe, miközben a néni üvöltve zokogott, hogy miért veszik el mindenét. Nyár volt és 30+ fok és panel, becsuktam ajtót, ablakot, hogy ne halljam, de még így is át lehetett hallani, annyira sírt, hogy azt nem dobhatják ki, az neki még kelleni fog. Komoly mentális problémák lehettek ott, amit szerintem nem oldott meg egy kényszertakarítás.

Ehhez képest nagynyám vályogháza műtő volt, a kert végi pottyantós budival, lavórban fürdéssel, csak hideg vízzel is tisztán és rendezetten tartotta a házát és saját magát. Gyerekként imádtam a kertjében, meg a kert végi patakban mezítláb mászkálni, mindig az volt az első, hogy ha bemegyek, levetette velem a cipőt, ha nem volt rajtam cipő, akkor pedig lábat kellett mosni, mielőtt bementem volna.

szept. 8. 01:23
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
A "rosszat" lehet ám szellemileg is érteni... sokan pont azért hajtanak a sok pénzre, hogy kompenzálják a saját nyomorultságukat. Élhetnek aztán akármilyen körülmények között, ha az illető szar ember, akkor szerintem elég rossz neki.
szept. 8. 02:19
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

8: (7-es vagyok) igen, az egész ország. Nem egy egy házat kell nézni, hanem az összhatást és az katasztrófa. Le sem tagadhatná az ország, hogy mindenki szrik mindenre: utak, felsovezetekek, kosz, vasútállomás. Undorító.

Igen, volt dolgom Marokkoban és sajnos ezt tapasztaltam. Északon jobb a helyzet.

szept. 8. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez nem Egerben volt véletlenül? Kb. 1-2 éve láttam RTL híradóban ilyet, de szórol szóra ugyanez volt, amit leírsz... Csótányok, járhatatlan lakás, kényszertakarítás (ablakon keresztül), rossz szomszédviszony, és a lomjait sirató kettyós nénike.

szept. 9. 15:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14, nem, Budapest. Sajnálom, hogy ezek szerint nem egyedi eset.
szept. 9. 17:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Melyik kerület?
szept. 9. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban olyan házban laktunk, ahol nem volt wc. A kertben volt egy gazzal benőtt pottyantós. Jó érzés volt,ahogy a növények csikizték a segglyukamat ha leültem..

Az előszobában volt a fürdőkád, és a tűzhely. Onnan nyílt 2 szoba.

6 éves voltam. A 15-20 éves testvéremnek mindig itt tanyáztak a haverjai így nem tudtam mosakosni se. Ha fürödtem, mindig bejöttek, elhúzták a zuhanyfüggönyt és röhögtek.

szept. 10. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!