Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 2 kisgyerekkel jobb tégla...

2 kisgyerekkel jobb tégla társasházba vagy agglomeráció családi házba költözzünk?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk, félretett pénz és egy öröklés miatt lenne keretünk elköltözni úgy, hogy nem kell hitelt felvennünk. A téglalakás a szomszéd utcában lenne, egész korrekt áron van véleményem szerint.
szept. 1. 12:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

Persze, mas. De en is hiaba elek kertesben, fel eletunket a jatszoteren toltjuk, mert a gyerek mindig keri 🤷‍♀️

Annyira nem tragedia lakasban elni.

szept. 1. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

11, ahogy írtam, ki hogy éli meg, ezt most hiába írjátok, hogy nem tragédia lakásban élni, ha mi utáltuk, ezzel nem lehet meggyőzni.

Különbözőek vagyunk, leírtam, hogy nekünk halál volt a lakás, másnak meg a kertes ez, ezt a kérdezőnek kell tudnia, ő hogy éli meg. Magának vesz házat, nem a gyerekének.

szept. 1. 15:32
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, csak akkor menj panelbe, hogyha a gyerekeid jól neveltek.

A felettünk és mellettünk lakóéi nem, szrik rájuk, ergo vagy üvöltenek a kölykei, vagy órákon át rohangálnak. Igen, cs.szettül idegesítő, és sokszor kedvem lenne bérgyilkost fogadni rájuk.

Ha ti is ilyenek vagytok, menjetek családi házba.

szept. 5. 13:58
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Most jobb a kertes de ha a gyerek felno es buli utan nincs busz akkor átkozni fog
szept. 6. 08:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"ha a gyerek felno es buli utan nincs busz akkor átkozni fog"

Mi is így nőttünk fel, mentünk az első vagy utolsó busszal, kit hogy engedtek. Volt, akiért érte jöttek.

Túléltük, ez volt a normális nekünk. Nem az fogja meghatározni, hol élem le az életem, hogy kell-e a gyerekemnek 5 évig a buszra várnia buli után.

szept. 6. 08:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi kertes házban lakunk. Rengeteget spórolunk a zöldségeken, gyümölcsökön a boltban. A gyerekek is jobban elvannak a szabadban. Szerencsére nem köt Budapesthez a munka. Akit igen, annak nyílván nem éri meg órákat utazni. Nem mintha külkerületben nem lehetne kertesházat venni.
szept. 17. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:

"Most jobb a kertes de ha a gyerek felno es buli utan nincs busz akkor átkozni fog"

Nem mindenkinek az a szórakozás, hogy hajnalig iszik egy kocsmában. Bármily meglepő is

szept. 17. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Bizony én is megszenvedtem fiatalon a buszt, pedig Budapesten laktunk, és nem is kertesben. Nem egyszer félig gyalog mentem haza az iskolából (estire jártam). Nem kell feltétlenül kocsmában inni hajnalig ahhoz, hogy lekésd a buszt, lehet edzés, zenekari próba, színjátszó csoport, vagy ura bocsá' színház, mozi. A közlekedés nagyon meg tudja keseríteni az ember életét. Az ingázás a szülőknek is teher, oda-vissza araszolni a csúcsforgalomban.
szept. 17. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!