2 kisgyerekkel jobb tégla társasházba vagy agglomeráció családi házba költözzünk?
Nyilvan a kert az egy elony, de nem barmi aron.
Ha a csaladi haz azt jelentene, hogy akkor napi 2-3 orat kene utazni munkaba, akkor nem, nekem nem eri meg.
#3: El kellett dicsekedni, hogy hitelmentesen tudnának költözni...
Kérdező, mivel lenne jobb a szomszéd utcában?
A kertes ház milyen paraméterekkel bírna? Mármint ahhoz képest ami most van.
Ha fejben nem is tudod végigzongorázni, legalább írd le egy excel táblába, pro-kontra aztán döntesz az egyéni ízlés (súlyozás) alapján
Figyelj, te tudod, hol akarsz élni.
Mi a férjemmel mindketten kertes házban nőttünk fel agglomerációban, és utáltunk panelban lakni fiatalon. Most kertesben lakunk két kicsi gyerekkel, mindketten ide születtek már, nekünk ez felel meg.
Mi egyszerűen ilyen kinti emberek vagyunk, szeretünk a kertben tenni-venni, konyhakertet csinálni (nyilván most gyerekek mellett ez limitálva van), a teraszon ülni, kint játszani, lényegében reggeltől estig kint vagyunk, mikor az időjárás engedi.
Én meghalnék az unalomtól egy lakásban, most is sokszor beszéltük nyárin, mikor az alföldi 40 fokokban bent kellett ülni a házban, hogy úristen, hogy lehet ezr két gyerekkel bírni, hogy az ember alapvetően "bent" lakik?
De ezek mi vagyunk. A szomszédaink meg megvették szintén a kerteset, és utálják, màr bánják, hogy nem lakásba mentek, mert ők meg azt mondják, lusták a kerttel foglalkozni, nem is érdekli őket, a házban szeretnek bent lenni és a gyerekkel se szívesen jönnek ki, hiába a kert.
Szóval nem gondolom, hogy az a mérvadó, mi jó a gyereknek. Első körben azt gondold át, ti magatok hol akartok lakni. A gyereknek, ha ingáznia is kell, max. pár évig, ti meg lehet, hogy még 40 évet ott éltek.
8-as, en elmondom neked hogy lehet birni.
Ugy, hogy kimentek.
Woow tudom, most jo tanacsot adtam :DDD
Azert, mert valaki lakasban lakik, az nem azt jelenti, hogy ott rohad meg es nem teszi ki a labat soha 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!