Pécsen hol vannak hajléktalanok?
Figyelt kérdés
Szeretnék hajléktalan embereknek segíteni egy-egy doboz össze készített ennivalóval, gyümölccsel, stb-vel. Pécsett lakom és az a kérdés, hogy tudtok olyan helyet mondani, ahol mondjuk mindig van egy bizonyos néni/bácsi, nő/férfi? Ha jól tudom, akkor a Kórház-téren és környékén szoktak lenni.
Egyébként tudom, hogy vannak ilyen szervezetek, akik hajléktalanok élelmezésében segítenek, ismerem is őket, de én szeretném inkább egyedül, vagy közeli baráttal csinálni ezt, lépésről lépésre, nem nagy üzemben, de rendszeresen.
aug. 24. 17:38
1/3 hisztynka válasza:
Szerintem a nagy buszmegálló és az Árkád környékén, vagy a város elején a Tesconál biztos.
2/3 Kroms válasza:
Költsd inkább azt a pénzt a családodra/szeretteidre. A csöveseket csak az érdekli, hogy mikor ihatják már le magukat újra. Fizeted majd nekik úgyis az ellátást, mikor mennek a kórházba májzsugorral.
3/3 anonim válasza:
A hajléktalanok nagyrészének a pénz kell, a legtöbb el fog küldeni melegebb éghajlatra, ha ételt adsz nekik (pénz helyett).
Nem lebeszélni akarlak azért mindenképp próbáld meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!