Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ki csinálhat ilyet?

Ki csinálhat ilyet?

Figyelt kérdés
Tegnap este olyan 21:17 felé hallottam egy nagy durranást.Mikor ki mentem láttam 7 feketébe öltözött alakot,akik szaladtak el.Vissza mentem és gondolkoztam hogy hívjam e a rendőrséget de végül nem tettem.Azán 22:05 felé megint kövekkel dobálták a házamat.Akkorát bele vágtak hogy szét tört a póstaláda.Ekkor már felhívtam a rendőröket és el mondtam mi történt.Azt mondták ki küldenek egy járőrt de nem találtak semmit bizonyítékot.Így nem lett semmi.Reggelre festékek voltak bedobálva.Mit tegyek.Kamera?

2024. aug. 15. 14:01
A kérdező szavazást indított:
Igen,kell
Nem,máshogyan oldjam meg,ne kamerával
14 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Varos vagy falu? Mi okuk volt ezt tenni? Ijeszto sztori!
2024. aug. 15. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Város
2024. aug. 15. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
18%

Akkor most a kérdésed, hogy ki csinálhat ilyet? Vagy hogy kell-e kamera?

Jóhogy tegyél fel kamerát.

Amúgy szerintem tudod te kik voltak és miért, maguktól ritkán fordulnak ilyenek elő... Töprengj egy cseppet.

2024. aug. 15. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Okuk nem volt semmi,mert csak szó nélkül elkezdték ezt csinálni semmi ok nélkül
2024. aug. 15. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

"Amúgy szerintem tudod te kik voltak és miért, maguktól ritkán fordulnak ilyenek elő..."

Vagy csak szórakozó suhancok voltak és épp ő volt az áldozat. Mi is csináltunk ostobaságokat kamaszként... az arroganciád pedig bicskanyitogató, kedves hármaska!

2024. aug. 15. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Drogos cigányok. Nem kell rá ok, csak jó bulinak gondolták
aug. 18. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!