Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ebből csinálhat ügyet az illető?

Ebből csinálhat ügyet az illető?

Figyelt kérdés

Szóval a tegnapi napom az egyik utcában fordultam meg a kocsimmal, és behajtottam az egyik kocsibeállóba, hogy meg tudjak fordulni y-ban. Viszont amikor befordultam a kelleténél nagyobbat fékeztem és megcsúszott a kerék (ilyen murva van leszórva az út mellé). Majd oda jött egy nő aki a házban lakik és mondta hogy keréknyomos lett a kavics meg hogy feljelent hogy rongálom a birtokukat. Én meg erre mondtam hogy jó és elhajtottam.

Ebből vajon fog ügyet csinálni vagy csak fenyegetőzött. Egyáltalán elkövettem valamit, mert szerintem nem?

2023. jan. 6. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy lesz ebből ügy.
2023. jan. 6. 17:20
 2/13 anonim ***** válasza:
21%

Bunkó voltál, ennyi.

Ilyenkor - mivel tényleg kárt okoztál - a normális megoldás annyi lett volna, hogy elnézést kérsz és megkérdezed hogyan tudnád rendbe hozni.

Te most azt hiszed ez csak annyi, hogy pár kavics arrább került, de a tulajdonosnak ez sokadik esete és a kocsibehajtón ilyenkor gödör keletkezik, a murva egy része benyomódik a talajba, a gödör miatt ott a víz másképpen fog elfolyni és tovább rongálja a felületet.

Ilyenkor ha visszamész és kicsit elegyengeted a cipőddel, akkor ugyan helyre nem hoztad, de a szomszéddal megmarad a normál viszony, hiszen látható hogy nem akartál kárt okozni és próbáltad is javítani.

Gondold meg, fordított esetben téged nem zavarna ha te dolgoztál azzal, hogy a kocsibeállódon egyenes legyen a felület majd valaki összetúrja mert nem figyelt és te dolgozhatsz vele újra más hibája miatt? dehogynem.

2023. jan. 6. 17:29
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

A kettes válaszoló olyan lehet, mint az én bolod szomszédom, aki szerint pl. nem szabad az utcában tolatni, meg fel fog robbanni a ház, mert elötte parkolok és a földben ott van a gázvezeték.

A kocsibehajtón márpedig benyomódik a földbe a murva. Miért? MERT KOCSIBEHAJTÓ, tehát kocsik használják.

Most ez olyan, mint azt mondani, az esernyő megsérül, ha víz éri. Akkor az egy szar esernyő, mert a normál használatát nem bírja ki.

Nem lesz ebből semmi. Csak unatkozik a nő. Gondolom ilyen idősebb, humán térfigyelő rendszer típus, aki mindig leskelődik, mindig véleményez, mindig keresi a konfliktust.

Vagy túlpörgött "kisgyermekes éééééédesanya", ők szeretnek még belebolondulni az otthonlétbe.

2023. jan. 6. 17:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Jó az lehet, hogy nem kezeltem felnőtt módjára az ügyet, de mert egy kicsit ottmaradt a kerék nyoma, nem kell feljelentéssel fenyegetőzni.
2023. jan. 6. 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
De, jól kezelted. Most erre mit lehet mondani? Szórj hamut a fejedre, mert KAVIIIIICS? Az ilyen kötözködő banyákat úgy lehet leszerelni, hogy "oké, kit érdekel". Ha elkezdesz szüttyögni, akkor aztán soha nem szabadulsz meg tőle.
2023. jan. 6. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha eleve azzal fenyegetőzik hogy feljelent, akkor neked se kell hozzá normálisan állni.
2023. jan. 6. 18:04
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
le kellett volna verni a visszapillantódat ott helyben
2023. jan. 6. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
7%

Máskor nem menjél kulturált környékekre, mert nem tudsz viselkedni odaillő módon.

A prolik tolatgassanak odahaza a paneljük előtti parkolókban.

2023. jan. 6. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha átmennek lábadon, reméljük pont ugyanezt mondják majd neked "és ott marad egy keréknyom":DDD
2023. jan. 6. 20:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Most léptem még csak fel és nem pontozgattam senkit
2023. jan. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!