Mit csinálhatnék ha büdös a szomszéd?
Sziasztok
Albérletbe élek. Alattunk lakik egy bácsi,iszik dohányzik de nem is ez a gond,hanem szó szerint mocsok szag van.. nem tudom elmagyarázni,de nagyon büdös. Nem szokott fürdeni gondolom,mert amikor a lépcsőházba összefutok vele is ugyan ez a szag. Gyüjtőget mindent a lakásba.
Kedvesen lementem beszélni vele,de nem jutottam semmire. Több szomszéd is, közös képviselő stb.. de senki nem jut semmire.
Itt a nyár,és behányok olyan szag van a szobámba..
Ötletek hogy mit tegyek? Biztos más is járt már így.
Emiatt felmondhatsz es visszajar a kaucio.
Egyebkent a jegyzonel kerhetsz birtokvedelmet. Berlokent is irhatsz.
Az a baj,a költözés az utolsó lenne.
Ezen kívül jó az albi, jó áron bérelem,és jöhetett velem a kisállatom is. Szép jó helyen van stb..
Szóval bízok benne,hogy valahogy másképp is el lehet intézni ezt.
Az önkormányzat se tett semmit sajnos.. nem tudom mit lehetne még.
De nem csak én szenvedek, több szomszéd is.
#3:
Ha csak gyökérségeket tudsz írni, inkább meg se szólalj, barom.
Büdös Könyv te vagy az? :D
Szar vicceket félretéve, még azt látom opciónak, hogy a többi lakóval összebeszéltek, mindenki bevállal valami tisztálkodószert, a legolcsóbb is bőven jó. Aztán közösen elviszitek a bácsihoz, odaadjátok neki és megpróbáljátok kedvesen elmagyarázni, mennyire zavar titeket a szag. Ha ez sem válik be, már tényleg csak az marad hogy kipateroljátok a tulajjal, de az inkább legyen a legutolsó lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!