Kizárólag Budapesten belül, hová volna érdemes költözzek?
Sziasztok, 29 éves vagyok, Budapesten élek már 4 éve. Ebből 2 évet Zuglóban, 2 évet a 7. kerületben. Távmunkában dolgozok, heti 1x van irodai jelenlét, szóval változóan általában havi 4-5x kell bejárjak munkába, így nem túl fontos, hogy mennyire messzire van az iroda. Egyébként az V. kerületben dolgozok.
220.000 ft + rezsi a keretem, egyedül költöznék garzonlakást keresek, nagyjából ezért a pénzért elég szabad a tér.
Autóm nincs, így ilyen budai távoli helyei nem megfelelőek, igaz oda már ez a keret szűkös is lenne, de egyébként se vágyom oda.
Kérdezgettem a baráti kört, kollégákat, mindenki a 11. kerületre szavaz, nekem az kicsit már kevésbé adja a budapesti érzést, és különben sincs bajom a pesti oldallal, pörgéssel.
Ki mit javasolna?
Kifejtem még röviden a szóba esőeket az ÉN meglátásom szerint:
PEST:
- 5-6. nekem túl belvár
- 7. kerület jó, de sokkal putrisabb, mint más kerületek, túl sok a lepukkant arc
- 8. biztosra kilőve, a Corvin negyed sem vonz
- 9. kerület valahogy sosem vonzott, egyedül a Színház környéke, de az is inkább csak turistáskodva
- 10. Kőbánya biztosra kilőve
- 13. Jó lehetne, de az a baj, hogy a Göncz Árpád városközponti része már annyira nem központi, Újlipót meg nagyon drága
- 14. szép zöld, kertvárosias, de kicsit olyan semmilyen, az Örs vezér teret leszámítva sok minden nincs a kerületben
BUDA:
-egyedül a 11. kerületen gondolkozom
Ami fontos volna: szeretek sétálni, Duna-partot nagyon szeretem, Városligetet jobban kedvelem, mint a Margit-Szigetet
Nem szoktam túrázni, így nekem ilyen budai hegyek közelsége nem vonz.
Néha szeretek moziba járni, így valami mozi közelsége plusz pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!