Budapesten hányadik kerületbe érdemes felköltözni vidékről?
Figyelt kérdés
Ahol azért nem 50 millió egy egyszobás lakás.2020. jan. 26. 12:48
1/8 anonim válasza:
Én a III. kerületben vettem lakást, II. kerülethez közeli részen (nem Békásmegyer). Aránylag jó közlekedés, fonódó villamos, 1-es villamos stb. és nyugis, jó környék, sok fával, madárcsicsergéssel. :)
2/8 anonim válasza:
Káposztásmegyer is jó, de újpest is tűrhető, ha nincs elég pénzed akkor marad csepel, vagy lőrinc..
3/8 anonim válasza:
Kelenföld, 50 millió alatt vannak az árak bőven és igen jó az infrastruktúra
4/8 anonim válasza:
Tudni kéne a költségvetésedet.
Nem mindegy, hogy 20ért vagy 40ért tudnál venni
5/8 A kérdező kommentje:
30-35ért
2020. jan. 27. 15:16
6/8 anonim válasza:
5 milka azért nagy különbség.
Ennyiért am kapni a XI.-ben 2szobás panelt.
7/8 anonim válasza:
Budapestre nem érdemes felköltözni. 2 hónapig bírtam ott, borzalmas város. Koszos,sok ember van, reggelente 1 óra alatt teszel meg egy 20 perces utat a dugó miatt, zajos, szennyezett a levegője és rossz arcú emberek vannak. Az elitebb kerületekben is ott a kutyasz$r a járda közepén. És a buszra kb. 20 percet kell várni reggel aztán 3 jön egyszerre és mind tömve van.
8/8 anonim válasza:
Attól függ.
5-6-7 kerület a legjobb (8 frekventált részei)
Inkább azt mondom h a 4-6 vonala legyen. Az elég tág és legalább "minden" a kozelbe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!