Ha Budapesten Váci úton lesz a munkahelyem a 13.kerületben, akkor melyik kerületben érdemes albérletet keresni, ha a Belvároshoz is szeretnék viszonylag közel lakni?
Kérdés, kinek mi a viszonylag közel. Meg kerületen belül sem mindegy, hol, főleg ha az embernek nincs autója és tömegközlekedéssel akar számolni.
Én pl. Zuglóban lakom, villamosvonalon, Váci úti munkahelyem van szintén, kb. fél óra alatt bent vagyok tömegközlekedéssel is. Nekem ez elég jó, és úgy gondolom, a belvárost is könnyen elérem (Deák pl. szintén közel van tömegközlekedéssel). De valakinek már ez is "urrramissssteeeen, hát annyit nem akarok ám utazniiiiii" kategória.
Amúgy nyilván, 13. kerület a munkahely miatt kézenfekvő megoldás. 8. kerület bizonyos részei sincsenek messze.
A Váci út elég hosszú ám!
Az lenne a cél, hogy kb. azonos távolságra legyél a munkahelytől és a bevárostól is? Nézd meg a térképet és keresd meg a kettő közötti területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!