Érdemes Tiszavárkonyra költözni? Szerintetek mennyire élhető hely? Milyen a lakosság, a közbiztonság?
Figyelt kérdés
Családi házat vennénk a faluban. Ottjártunkkor elég rendezett településnek tűnt, de remélem, valaki ezt megerősíti vagy megcáfolja itt. Köszönöm annak, aki érdemi választ ad!2021. aug. 9. 23:14
1/5 anonim válasza:
Tobbszor lattak ott vendegul, es megismertem par csaladot, embereket. Pestikent ott lenni teljesen korrektnek tunt. Bar nem koltoznek oda (tul kicsi, tul messze van), de ott lenni mindig jo volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 1-es! Ha valakinek van még infója, ne habozzon leírni! :)
2021. aug. 10. 21:49
3/5 anonim válasza:
Én többször szoktam oda járni mivel ott él ismerősöm nagyon kultúrált hely, mindenki köszön mindenkinek és alig vannak ott romák. Ha egy roma ember hosszabb ideje ott tartózkodik akkor a rendőr sűrűn arra el fog haladni úgyhogy a közbiztonság nagyon jó.
4/5 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem adnék egy részletes választ, csupán ennyit: hamarosan odaköltözöm :) Ha van élhető hely ebben az oroszágban, akkor szerintem Tiszavárkony az! Megláttam, és megszerettem ❤️
5/5 anonim válasza:
4-es! Még a város sincsen tőle messze (Szolnok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!