Ha a szomszéd pasi nem köszön előre, és én sem köszönök nőként, akkor ugye nem én vagyok a bunkó?
Igaz, hogy 10 évvel idősebb nálam, de az szerintem még nem az a korkülönbség, ahol nekem kéne előre köszönhetni. Én 22, ő 32.
Ma együtt jöttünk ki az udvarainkból, majd egymással szembe jöttünk a járdán. Egymás szemébe néztünk, nem köszönt, így én se tettem.
31 vagy nálad szokás talán. De a palinál biztos nem. Te magad irtad anzoknak köszön akiket ismer is.
Olyan mintha vidékről mentél volna városba.
Az emberek óvatosabbak. Én se köszöngetnék a szomszed drogosoknak meg mentalis zavart tatának, ezeknek csak mert szomszed, másnap már bekopognának hozzám ismerkedni.
Nem tudod hol lakik a Rácz béla melyikben? Nincs elado telefonod?
A köszönés az már az hogy valakivel szóbaállsz leállsz. Menj ki a pályaudvarra is köszöngetni akkor.
Régi szokás ez hogy vkinek azert kell köszönni MERT szomszéd.
Ha d.gna akkor nyilván köszöngetne is.
26
Pont nem úgy van.
Amúgy csak nézek, itt a 90 százaléknak nem volt gyerekszobája:((
Mindketten bunkók voltatok, ennyi. Ő nem köszönt, te pedig viszonoztad ezt szintén nemköszönéssel.
Egyébként meg jó nagy fa$zságnak tartom, ha ez az illem, ha nem, hogy a férfinak kell előre köszönni, nem a nőnek. Valaki itt jól írta... Mintha a nők felsőbbrendűek lennének... Mivel több egy nő, mint egy férfi? Azt hagyjuk, hogy régen a nők elnyomásban éltek, mert ma már nem a középkorban élünk. Érdekesen venné ki magát, ha a 80 éves, sokat megélt Józsi bácsi előre köszönne a kis fruska 20 éves Alexandrának.😀😀😀
Amúgy én mindig előre köszönök az ismerősöknek (a szomszédoknak is... nagy bunkó, aki azt írta, hogy minek a szomszédnak köszönni), de nem azért, mert az éppen most csaj vagy csávó. Ha teszem azt én lennék az idős 70 éves Rozi néni, akkor is köszönnék előre a a szomszéd 20 éves Pistikének is.
Amúgy van a szomszédságomban egy 70-80 év körüli néni, mikor találkozunk, akkor hol ő köszön előbb, hol én. Mindig viszonozzuk a másik köszönését, mert ez alap, nemtől/életkortól függetlenül. Így neveltek.
Viszont a női nem magasabb szintre való helyezésétől rosszul vagyok, ami ezt a köszönés dolgot illeti.
39/F
"Nem úgy van, hogy a fiatalabb köszön az idősebbnek előre? Nemtől függetlenül"
Nem Bogárka! Csak gyerek státuszban, vagy ha a másik fél igazán nagyon(!) idős.
31
Nem csak kisvárosban szokás. Minden normális helyen szokás, ahol nem prolik laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!