Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha a szomszéd pasi nem köszön...

Ha a szomszéd pasi nem köszön előre, és én sem köszönök nőként, akkor ugye nem én vagyok a bunkó?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy 10 évvel idősebb nálam, de az szerintem még nem az a korkülönbség, ahol nekem kéne előre köszönhetni. Én 22, ő 32.

Ma együtt jöttünk ki az udvarainkból, majd egymással szembe jöttünk a járdán. Egymás szemébe néztünk, nem köszönt, így én se tettem.

júl. 13. 00:35
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen korkülönbségnél neked van igazad. Bunkóság a férfi részéről nem köszönni előre. Lehet, hogy nem tudta tegezve vagy magázva köszönjön-e? Éretlen...
júl. 13. 01:15
 2/45 anonim ***** válasza:
25%
Igen, igen tudjuk. Mindig a nő a felsőbbrendű, és mindig a férfinak kell mindent előre. Igen, igen. Azt nem szeretnéd hogy a férfiak letérdeljenek mikor meglátnak?
júl. 13. 01:45
 3/45 anonim ***** válasza:
16%
Én biztos nem fogok előre köszönni egy oldalbordának.
júl. 13. 01:54
 4/45 anonim ***** válasza:
69%
Szomszédoknak én szoktam köszönni előre, de ettől függetlenül te is megtehetted volna, hogy előre köszönsz. Max ha nem köszön vissza akkor többet te sem.
júl. 13. 02:00
 5/45 anonim ***** válasza:
72%
Nem te vagy a bunkó. Soha nem köszön?
júl. 13. 03:39
 6/45 anonim ***** válasza:
20%
Úgy egyébként miért kene hogy köszonjon egy szomszéd? Van bármi egyéb oka hogy elvarod? Ez valami zsák falu ahol lax?
júl. 13. 04:04
 7/45 anonim ***** válasza:
88%

Nekem olyan szomszédom is van, aki akkor sem köszön, ha köszönök neki.

Mindenképp illet volna, hogy köszönjön, férfiként elsőnek. Csak nem mindenkit neveltek normálisan, ez felnőtt korban hamar kiderül.

júl. 13. 04:32
 8/45 anonim ***** válasza:
81%

6

Mert emberek vagyunk, nem bunkó parasztok.

Ja, Budapesten lakom, és szokás köszönni a szomszédnak. Alap dolog.

júl. 13. 05:08
 9/45 A kérdező kommentje:

#5 Senkinek se. Csak azoknak, akiket jól ismer. (Nem tudom hogyan ismerkedik meg, ha nem köszön :D).

Én viszont nem fogok neki előre köszönni, akarni nem akarok tőle semmit, sem jóban lenni vele, szimplán nekem olyan gáz, ha a szomszédok egy köszönést sem eresztenek el egymásnak.

júl. 13. 05:09
 10/45 anonim ***** válasza:
84%
Mindketten bunkók vagytok. Ha ő nem köszön, akkor köszönsz te. Ha nem köszön vissza, akkor már nem bunkóság ignorálni utána.
júl. 13. 06:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!