Ha a szomszéd pasi nem köszön előre, és én sem köszönök nőként, akkor ugye nem én vagyok a bunkó?
Igaz, hogy 10 évvel idősebb nálam, de az szerintem még nem az a korkülönbség, ahol nekem kéne előre köszönhetni. Én 22, ő 32.
Ma együtt jöttünk ki az udvarainkból, majd egymással szembe jöttünk a járdán. Egymás szemébe néztünk, nem köszönt, így én se tettem.
Nekem olyan szomszédom is van, aki akkor sem köszön, ha köszönök neki.
Mindenképp illet volna, hogy köszönjön, férfiként elsőnek. Csak nem mindenkit neveltek normálisan, ez felnőtt korban hamar kiderül.
6
Mert emberek vagyunk, nem bunkó parasztok.
Ja, Budapesten lakom, és szokás köszönni a szomszédnak. Alap dolog.
#5 Senkinek se. Csak azoknak, akiket jól ismer. (Nem tudom hogyan ismerkedik meg, ha nem köszön :D).
Én viszont nem fogok neki előre köszönni, akarni nem akarok tőle semmit, sem jóban lenni vele, szimplán nekem olyan gáz, ha a szomszédok egy köszönést sem eresztenek el egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!