Ha a szomszéd pasi nem köszön előre, és én sem köszönök nőként, akkor ugye nem én vagyok a bunkó?
Igaz, hogy 10 évvel idősebb nálam, de az szerintem még nem az a korkülönbség, ahol nekem kéne előre köszönhetni. Én 22, ő 32.
Ma együtt jöttünk ki az udvarainkból, majd egymással szembe jöttünk a járdán. Egymás szemébe néztünk, nem köszönt, így én se tettem.
Érdekes. Nem köszön, de annak azért utánajártál, hogy hány évvel idősebb. Azt pontosan tudod. De nem akarsz semmit...
Ugyanúgy köszönhetsz te is, aztán ha nem köszön vissza, legalább tudod, hogy nem forogj rajta, mert nem lesz semmi az ügyből, amit a fejedben vettél.
Tudod, ha nekem nem köszön valaki a szomszédok közül, mert van jópár ilyen, nem írom ki ide.
Valami zavarod egész biztosan van fejben, hogy nincs megfelelő valós emberi társaságod ezt a bunkó szomszéd pasit kibeszélni. Helyette itt kell idegeneknek kiírni, akik annyiféle választ, látasmódot adnak, amit el sem tudsz képzelni.
Ennek nincs itt a helye.
Egyszerűen kérdezd meg, hogy miért nem köszön. Mert akkor fogod tudni.
Ja, azt már nem mered? Na igen, az önbizalom itt kezdődik. Ha megkérdezed azt a személyt, akiről kérdést írsz.
Tarsashazban lakom, mindenkinek koszonok (40 eves ferfi vagyok.), es agyfaszt kapok a “ Én viszont nem fogok neki előre köszönni” stilusu f*szmeregetestol barki reszerol is, micsoda ovis szintu sertodos h*lyeseg ez mar, amin raadasul semmi nem mulik, de valakik megis ezen kwresztul akarjak megmutatni, hogy ok “valakik”…
Ha valaki nem koszon vissza, akkor legkozelebb nem koszonok neki, ennyi, “bebuktam” egy koszonest, borzaszto…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!