Ha a szomszéd pasi nem köszön előre, és én sem köszönök nőként, akkor ugye nem én vagyok a bunkó?
Igaz, hogy 10 évvel idősebb nálam, de az szerintem még nem az a korkülönbség, ahol nekem kéne előre köszönhetni. Én 22, ő 32.
Ma együtt jöttünk ki az udvarainkból, majd egymással szembe jöttünk a járdán. Egymás szemébe néztünk, nem köszönt, így én se tettem.
Sokféle szempontból lehet vizsgálni egy ilyen helyzetet.
Az meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg azért nem köszön neked előre egy férfi, mert a nők jelentős hányada azonnal nyomulással vádolja a férfiakat, ha előzékenyek, udvariasak, - sokszor olyan nők lebegnek ilyen tévképzetekben, akiket markológéppel nem piszkálnának meg, - olyan küllemi adottságaik vannak, - köszönő viszonyban nincsenek olyan fogalmakkal, mint önkritika vagy hasonló, de a legapróbb rezzenésre kitalálják magukról, hogy mindenki is állandóan meg akarja őket pisztolyozni...
Sokuk azonnal farkast kiált és azt hiszik, hogy csak azért, mert udvarias velük egy ellentétes nemű ember, biztosan ágyba akar bújni velük, - sőt, már a szemetes mellett, egy gépkocsi motorház tetején magáévá akarja őket mindenki is tenni! Nem kicsit álszent viselkedés ez, - amelyre az a védekező stratégiák egyike, hogy nem teszi ki magát még csak a feltételezésnek sem a férfi, ha nem mézes-mázoskodik feleslegesen!
Ez körülbelül olyan védekező stratégia, mint amikor gépjárművel rendelkező nő nem vesz fel a munkahely udvarán férfi utast - szívességből - 30 méteres fuvarra sem, - mert a gonosz törpe mozgalom azonnal "tudni véli", hogy a közösen kocsival megtett 30 méteres távon minden szexuális pózt ki is próbáltak közös megegyezéssel!
Kinek a pap, kinek a paplan!
Az, hogy szerinted nézel ki valahogy, nem indikátora semmilyen privilégiumnak!
Ha a tiszteletre gondoltál, akkor annyiban fogtál mellé, hogy a tisztelet nem jár automatikusan senkinek, hanem kiérdemelhető, lerombolható és a kölcsönösség elvén működő társasági protokoll.
“ Az, hogy szerinted nézel ki valahogy, nem indikátora semmilyen privilégiumnak!”
Mondtam, hogy bármire is felhatalmaz? Nem! Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy nem a leírt kategória vagyok. Bár ha már privilégiumnál tartunk, egy csúnya nőnek is pont úgy illik köszönni.
#17 Szerintem nem én vagyok az éretlen. Hanem az, aki egyből a “jajj a nők így, jajj a nők úgy” prédikációval jön.
Viszont teljesen rendben van, ha befejezted. Ég áldjon!
Pasi vagyok.Van a társasházban,ahol élek,egy nő,látszik rajta hogy utál-lehet nem csak engem.
Egyszer ráköszöntem,nem volt reakció,azóta nem eröltetem a dolgot.Igazából tök mindegy mi miatt tart bunkónak,ha egy szót sem beszélünk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!