Hol élnél: Portugália vagy Dominikai Köztársaság?
Portugália.
Voltam már mindkét helyen, Dominikán azért brutálisan szélsőséges a helyzet, az üdülőterületen kívül hatalmas szegénység van. Ez vezet viszonylag gyakori bűnözéshez stb
Persze Portugáliában is vannak szegény részek, de azért pl Lisszabon sokszínű, több lehetőséggel mint Dominika, ahol csak a turizmusból lehet megélni úgy ahogy
Akik Domnikát írják, azok nyilvánvalóan nem jártak még ott.
Nagyon jól néznek ki a luxus üdülőhelyek, de azok zárt területek, amiken kívül olyan szegénység van, ami Európában sehol nincs (még Moldovában sem). A bűnözés is ehhez mért,ráadásul fehér emberként kapásból Amerikai vagy nekik és ugyebár Amerikai = $$$
#6 azért Portugália messze nem olyan gázos hely. Én 2x voltam (ebből egyszer Madeirán, ahol az általad említett Ronaldo felnőtt). Oké, vannak szegények, meg szegény környékek, de Portugália nagy része azért nem olyan vad. A többi Nyugat-Europai országhoz képest elmaradott, de Magyarországnál pl már nem elmaradottabb. És nincs óriási bűnözés, a világ egyik legbiztonságosabb országa (konkrétan 7. a Global Peace Index alapján).
Megjártam a Dominikai Köztársaságot is. Bármelyik Európai "No Go zone-ban" nagyobb biztonságban éreztem magam mint ott. Portugália ehhez egyáltalán nem hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!