Portugália vagy Norvégia?
Figyelt kérdés
Melyik országban élnétek?2024. jún. 9. 16:44
A kérdező szavazást indított:
Portugália
Norvégia
41 szavazat
1/8 anonim válasza:
Norvégia. Szimplán azért mert hidegebb hely mint Portugália és én azt jobban kedvelem. :D
2/8 anonim válasza:
Portugaliaban max turistanak eri meg
3/8 anonim válasza:
Portugáliában (éghajlat, táj, mentalitás, gasztronómia, építészet stb. szempontjából), de norvég GDP-vel :D
4/8 anonim válasza:
Skandináv országok mindig is jók voltak. Fizetés, közbiztonság, oktatás, boldog emberek. Ezek alapján Norvégia.
5/8 anonim válasza:
#1:
Ja, cserébe meg ultrarövid nappalok, és pont emiatt nagy eséllyel leszel depressziós, vagy alkesz.
6/8 anonim válasza:
Norvégia. Nekem éppen a napsütéstől lesz rossz kedvem, a hideg, téli időjárást szeretem.
7/8 anonim válasza:
Norvégia,mer ott látnám végre a sarki fényt.
8/8 anonim válasza:
3# milyennek ismered azt a híres Portugál mentalitást? Én többször voltam és hát nem éppen pozitív a benyomásom. Már ahogy a reptéren beül egy taxiba az ember az arcába tolják nagy betűkkel kiírva hogy Portugáliában nincs benne a borravaló az utidíjban. És ez csak egy eset, sokat lehetne még mesélni, a boltostól a hotelszemélyzetig stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!