Akik albérletben élnek, mennyit fizettek az albérletet?
6. ker kevésbé jó része
2 fő
90 +rezsi (~30-40)
1 szoba+konyha+fürdő 30m²
Felső szint, 2. emelet, napfényes (télen is van több óra közvetlen bevilágítás).
Állapot kb 2015-ben lett megcsinálgatva ilyen kiadhatóra. Extrák nincsenek (klíma, mosogatógép, ilyesmi), mi nem költöttünk rá semmi az elmúlt 5 évben (redőnygurtnit cseréltem, kb 2 óra munka, meg párezer ft), és nem is kellett semmi komolyat.
140-150 vagy többért vannak hirdetve most a hasonlók.
Ausztria
4800 euró kettőnk bevétele
A lakás 750 +aram tehát 900 EUR havonta.
Van 2 gyerek
2 autó.
A havi kiadásunk kaja, üzemanyag, ruha, biztosítás stb… kb 3800 euró havonta, a többit pedig félre tesszük.
20 nm studio tegla lakas 150 ezer berleti dij plusz 35-50 ezer a rezsi. Felujitott nyilaszarok kicsereltek modern butor. Felszuteren. 4/6 villsmosmegallonal ,7. kerulet. 6-an laknak benne wolt futarok.
A nagymamabutoros felujitatlan tegla lakasok es vagy 3. Emeleti liftnelkuliek aranyralanul olcsobbak.vagy ami sotet es csakis kis vilagitoudvarra nez. Es vagy foldszinti.
Ausztria. 2500 euró nettó. Albérlet mindennel együtt 700 euró.
Egyedül élek ott lányommal olasz egy kutya, 1 kocsi és egy motor. Elvagyunk belölle, nyaralni is jut.
N
plusz nem olasz🤣.
Amúgy a ház 2 szobás, van egy kis udvarunk és egy garázs. *
Albérlet: 42ezer Ft, 12nm, Pápaújfalva.
Fizetés: Havi 1 millió euró.
Győrben élek
380.000 ft a nettóm,lehetne több, de nem vagyok hajlandó túlórázni és hétvégén dolgozni se.
29.000 ft a havi "lakbérem"
A szüleimnek van egy lakása amiben ketten laknak,illetve vettek egy másik lakást azon kívül,hitelre,abba lakok én egyedül.
Fizetem a lakás törlesztőrészletét ami havi 29.000 ft
6500ft a közös költség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!