Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiadom a lakást albérletbe,...

Kiadom a lakást albérletbe, de egy szobát megtartanék, minimum milyen ajtót szereltessek rá?

Figyelt kérdés
Panellakás, aminek a kisszobáját megtartanám, hogyha néha ide utazok tudjak hol lenni, értéktárgyakat is hagyok bent. Milyen ajtó és zár javasolt rá? A kisszoba ajtajára gondolok. Most egy régi belül üveges egyszerű beltéri panellakás ajtó van egyelőre.
2024. jún. 13. 20:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Az ajtóval az a ciki, hogy ha valaki ért hozzá és van ideje vacakolni vele, mivel a lépcsőházban sem jár senki mert eleve bent van, ki tudják nyitni szerintem. De kérdezd meg komolyabb nagyobb boltokban mit javasolnak.
2024. jún. 19. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Ezért mondom, hogy pl. leplombázni, vagy valami riasztót betenni, stb.

Vendéget, plusz lakót eleve nem is vihet be a bérlő, legalábbis a szerződés kérdése, ha pedig mégis, akkor anyagi felelősséget kell érte vállalnia, és akkor max lerendezik egymás között, de a tulajnak ahhoz már semmi köze. De szuperszámítógépet, gyémánt- és aranyékszereket, én se ott tartanék.

2024. jún. 19. 19:11
 23/25 anonim ***** válasza:
79%
Mit hagynál ott, 1 mázsa aranyat? Miért nem elég kulcsra zárni? Az egész lakást rábízod nagyrészt…
2024. jún. 19. 23:39
 24/25 anonim ***** válasza:
34%

Bármikor megjelensz ott és használod a konyhát, fürdőszobát, mindent, ahol az ő cuccai vannak??

Így nem találsz albérlőt, csak baromi olcsón, kb havi 25 ezret fizetnék így.

2024. jún. 20. 12:48
 25/25 anonim ***** válasza:
36%

Hát, kérdező, én azt javasolnám neked, hogy bérelj inkább egy raktárhelységet, ha nincsen alagsori tároló a panelhoz, és ha héderezni akarsz pár napig, akkor menj egy panzióba.

Szerintem nagyon kevés olyan NORMÁLIS bérlő lesz, aki belemegy abba, hogy random időpontokban megjelenik a tulaj, és ott alszik, Én biztosan nem vennék ki ilyen lakást.

Biztosan van, aki kivesz ilyet nyomott áron, de annak én meg nem adnám ki jó szívvel a lakásom - általában nem a legmegbízhatóbb elemek közül kerülnek ki az ilyenek.

2024. jún. 20. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!