Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Romák (vmiért) tényleg félnek...

Romák (vmiért) tényleg félnek - vagy minimum tartanak - a fekete szőrű nagy testű kutyáktól? Pl. OFT, vagy óriás schnauzer. Az összes falusi ismerősöm ezt állítja, h. nézd meg fehér embereknél fekete kutyák vannak a házaknál, a kisebbségnél színesek.

Figyelt kérdés

Ha igen és lehet ebben valami, akkor riasztóval, rögzítő kamerákkal (esetleg pluszban belül rács az ablakokon, kívül ajtón is) támogatva lehet betörő bandák ellen visszatartó erejük? Vagy ez egy újabb városi (jelen esetben falusi) legenda?

《》《》《》《》《》

Azt tudom, hogy kivonuló szolgálatok semmit nem érnek visszatartó erő tekintetében, mivel már két helyről is hallottam, hogy minden attól függ milyen jó az úgynevezett elfogási rátájuk a különböző kivonuló szolgálatoknak. Ha olyan őrző-védő kivonuló szolgálatot fog ki az illető, akkor (állításuk szerint) olyan mintha a semmiért fizetné a havidíjat.

Persze cserébe kutyákat lemérgezik - MÁR HA azok nyolc/kilenc óráig, míg üres a ház, kint a kertben vannak. És nem bent. Majd kint lesznek, ha hazaérnek a háziak, és sétálnak a környéken egy jót. A kérdés nem ez, hanem a fenti félkövérrel szedett:

Vajon legenda csupán a visszatartó erő a fosztogató bandákkal szemben (ha nem is mindegyik betörőnél, de sokukkal szemben), vagy lehet a fekete szőrzetű kutyákban valami?

2023. okt. 16. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, általában a klasszikus házőrző kutyáktól félnek.

Persze, mondjuk egy németjuhásztól vagy kuvasztól teljes joggal. Oda én se mernék bemenni, ha ugat rám és a gazdája nincs elöl.

2023. okt. 16. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ugyan így félnek a rendőröktől is meg a kameráktól. Azért mert ezek gátolják meg őket a lopásban, ezáltal korlátozva érzik magukat. Ezek a dolgok akadályozzák meg őket az ösztönös szabadságukban, ezért ezektől félnek meg utálják.
2023. okt. 16. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok kettőtől félnek: a kutyák és Isten. Meg 3.-nak a zsaruk. :)
2023. okt. 16. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!