Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi célból húzhatja le a...

Mi célból húzhatja le a szomszéd ennyiszer a wc-t?

Figyelt kérdés

A szomszédunk reggel 7 óra óta (2 és fél óra alatt) 8 alkalommal húzta le a wc-t.

Kisbabája van.

Rendszeresen ez megy, nem csak ma reggel.

Szerintetek rendeltetésszerűen használja a wc-t?

2024. jún. 1. 09:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy még egy-két gondolat.

- Nem azért, hogy a kérdezőt védjem, de aki azt írja, hogy biztos elkaptak egy fosós-hányós vírust és rendszeresen a WC-t járják, na most egy ilyen vírusnál kb. 1-2 nap az amikor tényleg ilyen 10 percenként kell fosni menni, az eleje ami tényleg nagyon gáz, utána ahogy telik az idő egyre ritkábban kell menni. A kérdező meg ugye azt írja, hogy már napok óta ez megy, nemcsak most. Tehát itt akkor van egy anomália. (Feltéve, ha a kérdező igazat ír és nem túloz...)

- Aki meg azt írja, hogy panelban a macskaalmot is a WC-be öntik, csak jelzem, hogy nem feltétlen. Nagymamám a kilencediken lakott, de soha nem öntötte/öntöttük nála a WC-be az almot. Ugyanúgy a szemetesbe öntöttük, mint kertes házban, és levittük.

2024. jún. 1. 12:32
 62/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem napok óta. A kérdés kiírásakor ment 2,5 órája.

Rendszeresen, ja, meglepő, hogy egy kisgyerekes családban gyakran van betegség…

2024. jún. 1. 13:07
 63/69 anonim ***** válasza:
31%
62. "Rendszeresen ez megy, nemcsak ma reggel"
2024. jún. 1. 13:15
 64/69 anonim ***** válasza:
35%
Kisgyerekes családoknál inkább az óvodai életszakasz amikor jönnek sorra a betegségek, nem a kisbaba-korszak...
2024. jún. 1. 13:25
 65/69 anonim ***** válasza:
76%
Panelben élek, nőttem fel: honnan tudod, hogy lentről jön a hang? Én soha nem tudom, honnan jönnek a zajok. Tavaly kiírta a 8. emeleten valaki a liftbe, hogy felújítás van nála, bocs a zajokért, a 3. emeleten úgy hallottam a nappalimban a zajt, mintha a saját hálómban fúrt volna valaki.
2024. jún. 1. 14:00
 66/69 A kérdező kommentje:

A közelünkben 2 féle wc húzás hallatszik, az egyik a tartályos wc hangja, míg a másik másféle.

Fölöttünk egy dohányzó idősebb nő lakik, akinek, ha a fürdőszobába megy hallani a köhögését, és utána általában a wc húzást is ( neki van a tartályos wc-je).

Így a másik féle wc húzás kizárásos alapon alulról jön.

Egyébként más esetben nem feltétlen tudom megkülönböztetni, hogy honnan jön a hang, inkább csak a wc ügyben.

2024. jún. 1. 14:41
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
Nálam vannak olyan napok, mikor fél-egyóránként pisilni járok, mert sokat iszok. Van mikor egymás után többször is le kell húznom a wct, mert pár papírtól is eldugul. És nem, nem direkt csinálom. Költözz a legfelső szintre, ha ennyire zavar. Ott valószínűleg nem lesz annyi zaj. De egyébként a füldugó sokat segít, ha ennyire kimerült az idegrendszered.
2024. jún. 1. 15:32
 68/69 anonim ***** válasza:
77%
Szoktam én is unatkozni,de ennyire nem....
2024. jún. 1. 20:52
 69/69 anonim ***** válasza:
Elég beteg ez a kérdés.
2024. jún. 2. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!