Mi célból húzhatja le a szomszéd ennyiszer a wc-t?
A szomszédunk reggel 7 óra óta (2 és fél óra alatt) 8 alkalommal húzta le a wc-t.
Kisbabája van.
Rendszeresen ez megy, nem csak ma reggel.
Szerintetek rendeltetésszerűen használja a wc-t?
Ha nincs pénzed kertes házra, akkor viseld el a panel kellemetlenségeit.
Olyan van, mint a csórimger, akinek nem telik autóra, de hisztizik, hogy tömeg van a buszon. Ez ilyen, barátom...
Talán beteg a baba, kisgyerekeknél mily meglepő, meg az is, ha elkapta anyuka, apuka is…
Amíg annyit hallasz, hogy lehúzzák a wc-t, addig nem tehetsz semmit, ez alapvető emberi szükséglet. Használj füldugót, én is ezt teszem, mikor korán fekszem, a szomszéd pedig késő este fürdik. Igen, rohadtul áthallatszik a vízfolyás, pláne hogy a háló meg a fürdőjük oldalfala, teteje is közös (tetőtéri lakások), de ez van, nem tilthatom meg neki, na meg esélyesen őt is zavarja, mikor én meg reggel 4-kor zuhanyzom. Egy olcsó eldobható füldugóval viszont semmi sem hallatszik, tök jól alszom. Ajánlom neked is. Mondjuk nem nagyon értem, mégis hogy hallod te felső szomszédként az alsó wc lehúzását ennyire, elvégre a víz meg a közös csövek lefelé mennek, pont fordítva kéne történnie. Esélyesen a feletted, esetleg melletted lakót hallod, ha meg nem, akkor túlérzékeny vagy.
Én laktam sorházban is, ahol két oldalamon meg alattunk is voltak szomszédok, most meg kertesben. Egyik se jobb, vagyis inkább az az igazság, hogy magán a szomszédon, mint emberen múlik, hogy mennyi zaj lesz.
Én a két kezem összetettem volna egy ilyen wc húzgálósért. Nálunk az egyik falszomszéd mindig üvöltözött vagy zenét bömböltetett, ha részeg volt, szétverte a házat pajszerrel (halál komolyan), és elég sokszor volt részeg.
A másik falszomszéd meg bezárta a kutyáját a lakásba és otthagyta, a kutya egész nap üvöltött, vinnyogott. (Mielőtt valaki jönne azzal, hogy a kutya ugat, tegyem túl magam rajta: konkrétan itt a rendőrök törték rájuk az ajtót az állatvédőkkel karöltve, és kimentették a másfél hétre magára hagyott kutyát).
Aztán vettem egy kertesházat. Itt az egyik szomszéd nonstop flexel vagy magasnyomású mosóval mossa ugyanazt a 2x2 méteres betonplaccot. Másik szomszéd vasárnap reggel 7kor nyírja a füvet szezonban minden héten. A harmadiknál kint sír a kutya 0-24-ben. A negyedik naponta 10x áll ki-be a kocsijával az udvarukba, amivel nem lenne gond, ha nem lenne olyan iszonytatóan hangos a kapujuk nyitása, mintha épp bombáznának a környéken...
Ja, a kertszomszédaink meg C típusú egyének, akiknél időnként ló van eladásra, és verik a lovat, szóval azt hallgatjuk, hogy ostorpattogás, káromkodás, aztán felsír a ló. Meg ők is nonstop üvöltöznek, úgyhogy a kertben ritkán van nyugtunk a zajoktól. A kertszomszéd zajongása mondjuk legalább a házba nem jut be, azt csak a kertben halljuk, de a többit hallani innen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!