Mi célból húzhatja le a szomszéd ennyiszer a wc-t?
Figyelt kérdés
A szomszédunk reggel 7 óra óta (2 és fél óra alatt) 8 alkalommal húzta le a wc-t.
Kisbabája van.
Rendszeresen ez megy, nem csak ma reggel.
Szerintetek rendeltetésszerűen használja a wc-t?
2024. jún. 1. 09:45
52/69 anonim válasza:
Kérdező, neked mi jutott eszedbe mint nem rendeltetésszerű használat?
53/69 anonim válasza:
Ha nem húzná és terjengene a sz.r szag akkor meg az lenne a baj.
54/69 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem a pisi, kaki lehúzása, hanem ez esetben pl. a baba utáni kakis törlőkendők, vagy egyéb dolgok lehúzása.
2024. jún. 1. 11:57
55/69 anonim válasza:
54
Mert azokkal mit kellene csinálni? Kitenni a vitrinbe?
56/69 A kérdező kommentje:
Ki volt írva lépcsőházban, hogy folyamatosan wc dugulás van, oda nem illő dolgok, pl. törlőkendők lehúzása miatt. A közös képviselő írta ki. Ez a hölgy szerintem tipikusan ez az eset lehet.
2024. jún. 1. 12:00
57/69 anonim válasza:
Vannak olyan törlőkendők, amiket nem szabad lehúzni. A használt pelenkát meg pláne nem.
De valószínűleg nem erről van szó, azért 2 és fél óra alatt nem kell 8x pelust cserélni egy babán.... :D
58/69 A kérdező kommentje:
Azt kukába kell dobni. Törlőkendők dugulást okoznak. A közös képviselő is arra kér mindenkit, hogy azt ne húzzák le.
2024. jún. 1. 12:02
59/69 anonim válasza:
57
Nyilván én is azokra a törlőkre gondoltam, amit le lehet. :)) Asszem a Zewa gyárt ilyet.
60/69 anonim válasza:
És ez pontosan hogy is kötődik az alap kínodhoz, hogy lehúzzák a wc-t a saját lakasukban?
Ne terelj.
Arra meg nem válaszoltál érdekes módon, hogy mégis ez FELFELE hogy hallatszódhat ilyen zavaró mértékben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!