Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi célból húzhatja le a...

Mi célból húzhatja le a szomszéd ennyiszer a wc-t?

Figyelt kérdés

A szomszédunk reggel 7 óra óta (2 és fél óra alatt) 8 alkalommal húzta le a wc-t.

Kisbabája van.

Rendszeresen ez megy, nem csak ma reggel.

Szerintetek rendeltetésszerűen használja a wc-t?

2024. jún. 1. 09:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Van más bajom is, ne aggódj. Ez csak tetézi.
2024. jún. 1. 11:06
 32/69 anonim ***** válasza:
90%

Valszeg egész éjjel béren volt anyuka a babával, és azon töprengett két szoptatás között, hogy mivel bosszantsa a szomszédokat. A vécé 15 percenkénti lehúzása jobb mókának tűnt, mint a folyamatos centrifugálás, a húsklopfolás, vagy a norvég death metal hallgatása.

De az is lehet, hogy valóban nem rendeltetésszerűen használják a vécét, és lehúzzák benne a gyereket, vagy zoknit mosnak benne, vagy a macskájuk szereti nézni az örvényt, mint az enyém. :))))

2024. jún. 1. 11:06
 33/69 anonim ***** válasza:
100%
Például takarítanak, és a felmosóvizet a WC-be öntik. Ha ablakot mosnak, akkor nagyon sűrűn kell cserélni a vizet.
2024. jún. 1. 11:09
 34/69 anonim ***** válasza:
89%

29

Leírtam, ha nem tetszik, hogy vannak szomszéfaid, akkor vegyél egy tanyát a Hortobágyon. És addig is légy tisztában vele, hogy a te hugyozásod és fosásod is hallatszik.

2024. jún. 1. 11:09
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
28. Bocs, félreolvastam a választ, úgy olvastam hogy otthon dolgozik, de rájöttem, hogy sehol. Hát akkor nehogy a kisgyerekkel ők érezzék már magukat szarul, hogy te otthon unatkozol és zavar még a wc lehúzás is. Nem falat bontanak vagy hegesztenek baszki.
2024. jún. 1. 11:10
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
Költözz kertesbe, és majd megtudod, mi a zavaró.
2024. jún. 1. 11:12
 37/69 A kérdező kommentje:

35# Egy ilyen válasz után, gondolom te sose laktál ilyen lakásban hosszabb ideig. Ha ezt hallgatnád, nem ezt írtad volna.

Feltehetően csendes helyen lakhatsz, azt se tudod milyen ezt hallgatni. Én se tudtam pár éve.

2024. jún. 1. 11:15
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint amikor az idióta szomszédomat az zavarta, hogy éjjel 1 körül mostam hajat.

Mivel akkor épp olyan időszak volt a munkahelyemen, hogy kb éjfélig túlóráztunk, konkrétan nem volt mikor tisztálkodjak, csak éjjel.

Vinnyogott egy sort, hogy feljelent én meg röhögtem... Mintha a rendőrségnek egyéb dolga sem lenne, csak hogy hajmosásokat kivizsgáljon. Mondanom sem kell, hogy azóta sem rúgta rám az ajtót a TEK.

2024. jún. 1. 11:17
 39/69 A kérdező kommentje:
34# Hát ammennyit én megyek wc-re egy nap, azt egy kezemen meg tudnám sźamolni.
2024. jún. 1. 11:18
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem éltem, de ha élnék is, lenne annyi életem, hogy ne arra szólogassak be, egy nap ki hányszor megy el szarni. Ha téged ez zavar, vegyél kertes házat.
2024. jún. 1. 11:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!