Mi célból húzhatja le a szomszéd ennyiszer a wc-t?
A szomszédunk reggel 7 óra óta (2 és fél óra alatt) 8 alkalommal húzta le a wc-t.
Kisbabája van.
Rendszeresen ez megy, nem csak ma reggel.
Szerintetek rendeltetésszerűen használja a wc-t?
Valszeg egész éjjel béren volt anyuka a babával, és azon töprengett két szoptatás között, hogy mivel bosszantsa a szomszédokat. A vécé 15 percenkénti lehúzása jobb mókának tűnt, mint a folyamatos centrifugálás, a húsklopfolás, vagy a norvég death metal hallgatása.
De az is lehet, hogy valóban nem rendeltetésszerűen használják a vécét, és lehúzzák benne a gyereket, vagy zoknit mosnak benne, vagy a macskájuk szereti nézni az örvényt, mint az enyém. :))))
29
Leírtam, ha nem tetszik, hogy vannak szomszéfaid, akkor vegyél egy tanyát a Hortobágyon. És addig is légy tisztában vele, hogy a te hugyozásod és fosásod is hallatszik.
35# Egy ilyen válasz után, gondolom te sose laktál ilyen lakásban hosszabb ideig. Ha ezt hallgatnád, nem ezt írtad volna.
Feltehetően csendes helyen lakhatsz, azt se tudod milyen ezt hallgatni. Én se tudtam pár éve.
Ez olyan, mint amikor az idióta szomszédomat az zavarta, hogy éjjel 1 körül mostam hajat.
Mivel akkor épp olyan időszak volt a munkahelyemen, hogy kb éjfélig túlóráztunk, konkrétan nem volt mikor tisztálkodjak, csak éjjel.
Vinnyogott egy sort, hogy feljelent én meg röhögtem... Mintha a rendőrségnek egyéb dolga sem lenne, csak hogy hajmosásokat kivizsgáljon. Mondanom sem kell, hogy azóta sem rúgta rám az ajtót a TEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!