Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A barátnőmmel az erkélyen...

A barátnőmmel az erkélyen beszélgettünk, és csendháborításért a felettünk lakó, 30-as pár kihívta ránk a rendőröket?

Figyelt kérdés

Azok meg ki is jöttek, nagyon gáz volt. Normál beszédhangerőn dumáltunk, de akkor is, hogy lehet valaki ilyen élettelen?

Mivel vendéglátós vagyok, és hajnali 3 fele érek haza, azóta mindig becsengetek hozzájuk olyankor, lehet ennek következménye felém?

máj. 13. 13:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

30-as, nálunk is :D Főleg, mivel még gyereke is volt, azt ott tombolt az erkélyen még este 11-kor is.

Aztán meguntam és nyaralás ide vagy oda (ők is nyaraltak), kihívtam rájuk a rendőrséget.

Másnap már kss volt. Ez van, nekem semmi bajom azokkal, akik kinn beszélgetnek, míg csendben! teszik, de aki képtelen halkítani magán és nem tudok tőle aludni, ott megy a feljelentés.

máj. 17. 12:09
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Néhány embernek fel se tűnik mennyire hangosan beszélnek. Lehet hallásprobléma, vagy nem tudom. Én szóltam már rá emberekre, hogy ne ordibáljanak már, mert más meg pihenne. Erre csak pislogtak és azt mondták, hogy nem is kiabálnak, csak szimplán beszélgetnek. Közben zengett tőlük a ház.
máj. 17. 12:16
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

6:

Te hol élsz? No offense, ez Magyarország. Itt kb. mindenért feljelentenek. A probléma onnan ered, hogy anno a szocializmusban mindenki is besúgó volt. Mindenki nyomta fel a másikat a hatóságoknál, sokszor nem is valós vádak alapján, aztán ez olyan szinten beleivódott az emberekbe, hogy hiába vége rég a Kádárék uralkodásának, mai napig népszerű minden apróságért kihívni másikra a rendőröket. Kb. így próbálják érzékeltetni a hatalmukat, a dominanciájukat.

Sokkal kevesebbért is indítottak - főleg budapesti - panelokba csendháborításért feljelentést. Kedvencem mikor egy családot az alsó szomszédja azért zaklatott éveken át, mert, hogy túl hangosan járkálnak napközben.

máj. 18. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!