A barátnőmmel az erkélyen beszélgettünk, és csendháborításért a felettünk lakó, 30-as pár kihívta ránk a rendőröket?
Azok meg ki is jöttek, nagyon gáz volt. Normál beszédhangerőn dumáltunk, de akkor is, hogy lehet valaki ilyen élettelen?
Mivel vendéglátós vagyok, és hajnali 3 fele érek haza, azóta mindig becsengetek hozzájuk olyankor, lehet ennek következménye felém?
30-as, nálunk is :D Főleg, mivel még gyereke is volt, azt ott tombolt az erkélyen még este 11-kor is.
Aztán meguntam és nyaralás ide vagy oda (ők is nyaraltak), kihívtam rájuk a rendőrséget.
Másnap már kss volt. Ez van, nekem semmi bajom azokkal, akik kinn beszélgetnek, míg csendben! teszik, de aki képtelen halkítani magán és nem tudok tőle aludni, ott megy a feljelentés.
6:
Te hol élsz? No offense, ez Magyarország. Itt kb. mindenért feljelentenek. A probléma onnan ered, hogy anno a szocializmusban mindenki is besúgó volt. Mindenki nyomta fel a másikat a hatóságoknál, sokszor nem is valós vádak alapján, aztán ez olyan szinten beleivódott az emberekbe, hogy hiába vége rég a Kádárék uralkodásának, mai napig népszerű minden apróságért kihívni másikra a rendőröket. Kb. így próbálják érzékeltetni a hatalmukat, a dominanciájukat.
Sokkal kevesebbért is indítottak - főleg budapesti - panelokba csendháborításért feljelentést. Kedvencem mikor egy családot az alsó szomszédja azért zaklatott éveken át, mert, hogy túl hangosan járkálnak napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!