A barátnőmmel az erkélyen beszélgettünk, és csendháborításért a felettünk lakó, 30-as pár kihívta ránk a rendőröket?
Azok meg ki is jöttek, nagyon gáz volt. Normál beszédhangerőn dumáltunk, de akkor is, hogy lehet valaki ilyen élettelen?
Mivel vendéglátós vagyok, és hajnali 3 fele érek haza, azóta mindig becsengetek hozzájuk olyankor, lehet ennek következménye felém?
Hidd el, ha kihívták rátok a rendőrséget, a hajnali csengetgetéseknek is lesz következménye.
Engem csak az érdekelne, hogy miért utálod ennyire az egész világot? Ki bántott?
Turizmus - Vendéglátás szakon diplomáztam :D
És nem, nem törnéd el, sőt, semmit sem tennél, te sem, ahogy itt a többiek sem, csak az arc nagy, ahogy nekik is az volt.
"mert a saját lakásom és jogom van ott beszélgetni normál hangerőn"
Nekik meg joguk van kihívni rád a rendőrséget. Mi a probléma?
Kérdező, attól, hogy diplomád van, attól még az érzelmi intelligenciád a béka segge alatt van, akinek nincs empátiája, nincs tekintettel a körülötte lévőkre.
Egy hasonló paraszt a felső szomszédom, neki is legalább 3-5-ször kell valamit elmondani, mire felfogja a dolgokat. Ő is csak azt képzeli, mint te, hogy neki mindent szabad, pedig nem!
Hogy lehet diplomád, ha olyan alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, mint a jelenlegi helyzet, hogy este nem kint a szabad levegőn trécselünk és hogy mások aludni szeretnének este?
Szívből kívánom neked, hogy amikor te aludni szeretnél zajongjanak körülötted és tapasztald meg, milyen a másik oldalon lenni.
Tehát azt jelenti, hogy te olyan hajnali 4 körül dőlhetsz ki, és alszol délig.
Azaz echte fordított életet élsz, mint egy átlag dolgozó ember.
Nem kéne mondani, hogy este, amikor ők valószínűleg lefekszenek aludni ( meleg van, nyitott ajtónál), és te felettük dörmögsz " normál hangerőn", akkor az marhára zavaró lesz, mintha mellettük beszélne valaki az ágy szélén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!