A barátnőmmel az erkélyen beszélgettünk, és csendháborításért a felettünk lakó, 30-as pár kihívta ránk a rendőröket?
Azok meg ki is jöttek, nagyon gáz volt. Normál beszédhangerőn dumáltunk, de akkor is, hogy lehet valaki ilyen élettelen?
Mivel vendéglátós vagyok, és hajnali 3 fele érek haza, azóta mindig becsengetek hozzájuk olyankor, lehet ennek következménye felém?
Nekem is van egy szomszédom, akinek az a szokása, hogy hajnali órákban kiül a lépcsőház hátsó bejáratához röhögcsélni, meg beszélgetni a haverjaival. Az esetek többségében ő normális volt, elnézést kért, majd arrébb ment a csapat. Nem pedig nekik állt feljebb, bár arra is volt már példa, de nem sokszor.
Másokkal élsz egy lépcsőházban, alap (kéne, hogy legyen), hogy tekintettel vagy rájuk. Az pedig nem nagy kérés, hogy éjjel, hajnalban ne zajongj, és hagyj másokat aludni. Most erre lehet mondani, hogy "normál hangerejű beszélgetés nem az", de éjjel minden hangosabb..
Kíváncsi vagyok azért, volt-e valami előzmény, mielőtt rátok hívták volna a rendőröket.
Az, hogy nem lehet tőle elaludni!
Pont a normál hangerő és a beszélgetés (tv/rádió műsor, stb) az a kombináció, ami garantáltan nem hagy aludni!
Még egy közepes zene is sokkal jobb lenne.
Mondom, egy baj van: ELALUDNI így nem lehet!
Nagyjából percenként van egy hangosabb beszédfoszlány, ami mindig felébreszt. Tv műsor ugyanez.
Én szívesen melléd költözöm, éjjel 2-3-kor kelek, elmegyek majd fürcikézni, énekelni a zuhany alatt, magassarkúban trappolok, telefonálgatok a kollégákkal az erkélyen, rángatom a bútorokat, bebszkodom az erkélyajtót. Meglátjuk, hogy fog tetszeni, mikor hazaérsz a fenenagy diplomás melókádból éjjel 3-kor és pihikéznél. Ezek szerint elfelejtettek amúgy szólni, hogy a pincérkedéshez, konyhai munkához, bártündérhez, recihez nem kell diploma :D a többiek ugyanis nem dolgoznak éjjel 3-ig.
Üdv,
Egy másik vendéglátós
A beszélgetésért BIZTOSAN nem jelentettek fel. Amennyiben óbégatsz, na, azért viszont már simán.
Mi is beszélgetünk kinn az erkélyen még 11-kor is, főleg nyáron, amikor végre jóidő van, nem 39 fok, de halkan.
Nem fennhangon, vagy röhigcsélve, hanem csendben, hogy ne zavarjunk másokat - érdekes, ránk még egyszer sem hívták ki a rendőröket. Vajon miért?
Semmi baj azzal, hogy kinn vagy az erkélyen, csak minimális tisztelet legyen már meg, hogy nem hangoskodsz mint valami csimpánz.
Nekünk így b*szták el egy több száz ezres nyaralásunkat pár éve. Alvás helyett azt kell végig hallgatnod, hogy csajozott az egyik... Hát felbecsülhetetlen élmény, tényleg.
Kérdezőt kell ugyanígy megszivatni, mikor ő aludna, de nem hagynák, mindjuk üvöltő zenével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!