Mit lehet tenni, ha a szomszéd kakasa nem hagy aludni?
Most te miért vagy ilyen frusztrált? :D
Szerintem egy normális kérdést tettem fel, ráadásul egyáltalán nem hisztiztem, teljesen higgadt vagyok. Ellenben veled :D Azért elég durván érzékelhető kettőnk között a különbség.. intelligencia terén :)
Ó igen, a cigányokat jobban utálom a kakasoknál, ez tény :D akkor inkább a kakas!
#24 Ha nappal kukorékol az mégis miért lenne idegesítő?
Éjjel megértem hogy gond, de nappal?????
Talán nem nappal kéne aludnod..
#27 Nem! Ez csak téged bosszant! A kakas kukorékolása egy teljesen természetes dolog. ellenben az autó, meg egyéb zajokkal..
Ezek szerint téged a madárcsicsergés is bosszant, meg a kutyaugatás, macskanyávogás?
Itt ahol én lakom nem is tudom mi lenne veled.. 😅
Itt a kakasokon kívül, vannak tehenek, gyöngytyúkok, libák, kacsák, sőt valakinek még kecskéi is. minden szomszédnál más-más.
Nekem speciel tyúkjaim (+kakasok) meg disznóim vannak.
Most pl épp a fecskék csicseregnek ezerrel a teraszon.
Az autó hangja az egyetlen amit nem annyira szeretek. De azok szerencsére nagyon ritkán járnak erre
Igen, képzeld el, a madárcsicsegés is bosszant, a kutyaugatás csak akkor, ha folyamatosan csinálja, ha ugat 2-3 az nem zavar.
Én inkább hallgatom a kocsikat, az kevésbé zavar. Most pedig nyugodtan pontozzátok a vérvárosit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!