Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni, ha a szomszéd...

Mit lehet tenni, ha a szomszéd kakasa nem hagy aludni?

Figyelt kérdés
Sose beszéltem még a szomszéddal. Nem is akarok vitát. De kezd tűrhetetlen lenni a dolog. A kakas éjjel 2 körül elkezd kukorékolni és reggelig nyomja. Csukott ablaknál is jól hallani, nagyon zavaró. Füldugót is próbáltam már, de nagyon kényelmetlen számomra. Szólhatok a szomszédnak emiatt? Egyáltalán tud mit kezdeni a kakassal? Ha bezárja valahova akkor is kukorékolni fog?
2024. ápr. 30. 06:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
44%
Azt amit Jimmy
2024. ápr. 30. 08:34
 12/33 A kérdező kommentje:

A kutya ugatás nem zavar. Nekünk is van kutyusunk, bár szerencsére nem olyan ugatós, ha néha néha ugat egyet nem zavar, más kutyák is ugatnak néha a környéken, nem zavar. A kakas kukorékolása nagyon éles, hangos. Éjjel igen kellemetlen hallgatni 5-10 másodpercenként. Hidd el, nekem se jutna eszembe szólni semmi miatt, egyáltalán nem vagyok egy kötekedő fajta, kerülöm mindig a konfliktusokat. Sajnos tényleg nem tudok tőle aludni rendesen, jó ideje, csak ezért fordult meg a fejemben.

Örülök, hogy te nem vagy ilyen helyzetben, mint én.

2024. ápr. 30. 08:53
 13/33 anonim ***** válasza:
16%
12# Fővárosban élek és vannak kakasok körülöttem. Igen korán rákezdik, de tényleg nem zavarnak. Most jobban felerősödnek ezek a hangok mert nyitva lehet már hagyni az ablakokat.
2024. ápr. 30. 09:04
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd a kakast! Emlékezz Jimmyre....

A kakassal nem jó újat húzni, mert visszalő XD

2024. ápr. 30. 09:13
 15/33 anonim ***** válasza:
Pörkölt.
2024. ápr. 30. 09:26
 16/33 A kérdező kommentje:

Nálunk csukott ablaknál is nagyon erős hangja van.

2024. ápr. 30. 09:26
 17/33 A kérdező kommentje:
Mindegy, inkább nem szólok miatta, úgy döntöttem. Igyekszem alkalmazkodni.
2024. ápr. 30. 09:27
 18/33 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen #1-es meg #15-ös féléknek nincs agyuk? Ha más háziállatát levágod, az bűncsslekmény, ti ennyire nem gondolkodtok? Vagy az eszetek helyén is pörkölt van?
2024. ápr. 30. 09:38
 19/33 A kérdező kommentje:

Csak trollkodnak szerintem. Sose tudnék bántani egy állatot. Embert hamarabb 🤔

2024. ápr. 30. 09:58
 20/33 anonim ***** válasza:
30%
de mi a fszomnak költöztél kertvárosba/falura, ha aztán hisztizel miatta? költözz be valami betondzsungel közepébe, ott nem lesz kakas, és nem kell rajta hisztizni.
2024. ápr. 30. 10:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!