Mennyire valószínű, hogy az utcàról megláttak meztelenül a felső emeleten?
Figyelt kérdés
Felhúzott redőny mellett, villany nélkül nyitottam reggel ablakot ruha nélkül. Első emelet, családi ház. Ablaknyitás közben láttam meg, hogy tök sokan állnak az utcán. Azonnal lebuktam, nem tudtam megnézni merre néznek. Az utcáról egyáltalán be lehet oda látni?2024. márc. 23. 08:46
11/12 anonim válasza:
Én tök simán járkálok itthon meztelenül villanyfényben, úgy hogy nincs behúzva a függöny, pedig a szomszédból és amúgy az utcáról is be lehet látni, ahol még ráadásul egy buszmegálló is van. Szerintem sokszor megláttak már de nem nagyon érdekel, szerintem másokat sem
12/12 anonim válasza:
Ha srác vagy, engem nem érdekelne, hogy meglátlak meztelenül.
Én ha meglátnék bárkit meztelenül ablakon keresztül, én inkább végignézném őt. És mennék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!