Mit lehet tenni ha a felső szomszéd dübörög, veri a sarkát a padlóhoz, üvöltve beszél és röhög a telefonon akár este 11-kor is?
Mikor megkértem, hogy ne csinálja vagy halkabban legalább este azt mondta, hogy "javaslata szerint füldugó alkalmazása vagy költözés a megoldás ha nem tetszik valami"
Albérlő, de sajnos ez semmit nem jelent mert a tulaj tojik az egészre és elérhetetlen.
Rendőrség ezzel nyilván nem foglalkozik, közösképviseletet egy cég végzi ami szintén sz*rik az egészbe. Kvázi igaza volt neki, hogy vagy megszokom vagy elköltözök a saját lakásomból egy ilyen szemétláda albérlő miatt?
Ütögesd partvissal a mennyezetet és a radiátort, ami összeköt vele,
hogy ismerje meg a jót.
Amúgy meg csendháborítás.
Ha penalben laksz, akkor annak ez a rákfenéje, mindenütt.
Nekunk is duborog a felso szomszed. Dagadt es cigany is. Eha osszevesznek es zeng a haz.
Soha eszembe nem jutott volna ezert szolni vagy problemake t gondolni ra,pedig en vekony vagyok es mi nem veszekszunk llyan gyakran.
A tulaj külföldön él és telefonszáma sincs (legalábbis nem publikus, közösképviseletnek sincs meg és senkinek a házban akivel beszéltem), csak e-mail címe.
A radiátort ütögettem és feljött az alsó szomszéd, hogy mit csinálok. Elmondtam neki és felháborodott , hogy ne zavarjam őt emiatt mert ő is hallja :)) A felső szomszédot meg nem hinném, hogy meghatotta volna, mert semmi se változott.
Füldugót használok este az segít, többi időszakban nehézkés. Költözni nem szeretnék a saját felújított lakásomból egy másik szintén bizonytalan helyzetbe.
Tedd emlékezetessé neki hogy téged ne zavarjon. Plafon felé fordított hangfalalak olyan időpontban, amikor ő alszik, csengetés, ha hozzáférhető helyen van a villanyórájuk akkor a buli közepén áramszünet. Legyél kreatív.
Valamint a közös képviselőtől el tudod kérni a tulaj elérhetőségét, felé is jelezd, hogy tarthatatlan módon viselkedik az albérlője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!