Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan költözzek Észak-Koreába?

Hogyan költözzek Észak-Koreába?

Figyelt kérdés
Észak-Koreába szeretnék költözni. Ott tudom elképzelni a jövőmet. Hogyan tegyem ezt meg? Van esetleg köztetek olyan, aki ott élt?
2024. febr. 13. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Te meg olyan vagy, aki marhára vicces akart lenni a beugatásával, csak nem sikerült neki.

2024. febr. 15. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:
12%

11

Hát tényleg nem vicces ez a felfogás, csak igyekeztem lágyítani a megjegyzésem... aztán így is felkaptad a vizet teljesen ok nélkül. A hibát ne bennem keresd!

2024. febr. 16. 08:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ott egy házat :)
2024. febr. 20. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13

Vegyen egy egész patyomkinfalut!

2024. febr. 21. 10:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a csend, ezek szerint már úton van a kérdező az új jövőbe...
2024. febr. 21. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Látogasd meg a demilitarizált zónát és fuss át, mint dél koreába látogatott túrista.
okt. 15. 19:15
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
amugy egy amerikai lakott vagy lakik ott sajat akaratbol ha jol tudom. mar nem emlexem miert de ja. hogy mire jo ez azt nem tudom
okt. 15. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem csak egy. Az a néger tengerészgyalogos is átfutott, mert leakarták csukni pedofíliáért. Hogy mi lett a sorsa szerintem senki sem tudja.
okt. 15. 19:27
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
De kedves kérdező, ha éhezni akarsz, bélférges akarsz lenni nem kell észak kóreába menned. Meg aszerint kell élned, ahogy a közönség megkívánja, mert ha nem irgum burgum. Költöz Nógrád valamelyik kannibál falujába. Igaz nem vörös csillagos sztory, de az élmény hasonlatos. Vagy add el magad csicskának. Az a legjobb.
okt. 15. 19:31
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
az a baj, hogy eszak koreaval meg a kapcsolatot is nehez felvenni. Del koreaba kene menni, de ott meg kb. haborus keszenlet van a hatar menten, es lelonek ha csak setalgatsz az orszag fele, plane az erdoben., hajoval szinten. Repulo nem igazan megy oda, max turista, de ott sem hiszem, hogy lel ehe tkommunikalni az ilyet, mert a turistavezetok is robotszeruen meg van mondva nekik mit szabad mit nem mondani, javasolni stb... ez nem csak hulyeseg ez nehez is.
okt. 15. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!