Hova költözzek,hogy nyugodt életem legyen már?
Ausztriába költöztem 3 éve,de itt ez a nyomorult vírus,és már évek múlottak el a huszas éveimből! Elegem van ebből a helyzetből. Nem mehetek egy zoknit se vásárolni. Normális ez? Hova költözzek már,hogy megszabaduljak ettől a lehetetlen helyzettől és a rettenetesen sok bugyuta embertől?
Hova vezet ez az egész? Tegnap a munakhelyemen egy FELNŐTT férfi egy 15 éves fiúval veszekedett,és meglökte,majdnem megütötte mert nem szerette volna az orrára tenni a maszkot. Normálisak ezek? Meddig megy még ez? Hova tart mindez?Idegileg,lelkileg tönkretesz már az egész,elment teljesen az életkedvem,napi 8 órát dolgozok maszkban,majd hazajövök,majd újra úja újra ugyanaz,munka,haza. Csak ezt látom a hírekben,facebookon,mindenhol emberek egymásnak esve,szidva egymást,oltott oltatlan mizéria…2 éve nincs nyugalmam,és aggasz nagyon a jövőm! Nem akarok így élni. És ettől csak rosszabb lesz! Melyek azok az országok,ahol nem uralkodik ez a nagy baromság?
Olyan válaszolók kíméljenek,akiknek évek után sem nyílott ki a szeme,és csak kötözködni szeretne. Ki hogyan éli meg ezt az egészet?
Közép és dél-amerika.
Ott nincs ez a vírus mese, nem is foglalkoznak vele.
Se nem erőltetik az oltást, se a tesztelgetést.
Érdekes módon még mindig élnek,és köszönik megvannak.
Én valószínűleg Dél-Amerikába fogok vándorolni,már gőzerővel nézem a lehetőségeket, országokat.
Ha van pénzed vagy lehetőséged Dél-Amerikát válaszd!
Sok európai jellegű ország van, viszonylag fejlettek, és sok lehetőség van az országokban.Igaz, annyit mint Ausztriában nem fogsz tudni melósként keresni.
"Közép és dél-amerika.
Ott nincs ez a vírus mese, nem is foglalkoznak vele."
Biztosan azért vezeti Peru a lakosságarányos globális halálozási listát (amin mi voltunk az elsők még tavasszal) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!