Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova költözzek,hogy nyugodt...

Hova költözzek,hogy nyugodt életem legyen már?

Figyelt kérdés

Ausztriába költöztem 3 éve,de itt ez a nyomorult vírus,és már évek múlottak el a huszas éveimből! Elegem van ebből a helyzetből. Nem mehetek egy zoknit se vásárolni. Normális ez? Hova költözzek már,hogy megszabaduljak ettől a lehetetlen helyzettől és a rettenetesen sok bugyuta embertől?

Hova vezet ez az egész? Tegnap a munakhelyemen egy FELNŐTT férfi egy 15 éves fiúval veszekedett,és meglökte,majdnem megütötte mert nem szerette volna az orrára tenni a maszkot. Normálisak ezek? Meddig megy még ez? Hova tart mindez?Idegileg,lelkileg tönkretesz már az egész,elment teljesen az életkedvem,napi 8 órát dolgozok maszkban,majd hazajövök,majd újra úja újra ugyanaz,munka,haza. Csak ezt látom a hírekben,facebookon,mindenhol emberek egymásnak esve,szidva egymást,oltott oltatlan mizéria…2 éve nincs nyugalmam,és aggasz nagyon a jövőm! Nem akarok így élni. És ettől csak rosszabb lesz! Melyek azok az országok,ahol nem uralkodik ez a nagy baromság?

Olyan válaszolók kíméljenek,akiknek évek után sem nyílott ki a szeme,és csak kötözködni szeretne. Ki hogyan éli meg ezt az egészet?

2021. nov. 18. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Tanits mar, Mester, mit kapunk?

Egyelore ugy nez ki te kapsz: korlatozasokat, megszuno melohelyet, bezart uzletet es kocsmat. Ez van, amikor a geplakatos szakmunkastanulo facebook-postokbol meg random roman alhir-oldalakrol tajekozodik es azt kepzeli magarol, hogy megfejtette a naaaaagy hatterhatalmi osszeeskuvest, na de ot nem lehet am csak ugy atverni, majd o, a mindenhato sziriuszi gogyijaval atlat ama szitan, belole nem lesz megchippelt rabszolga, de nem am!

2021. nov. 18. 23:29
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
Inkább a polrovatban tedd fel a kérdést, ott gyűlnek az ilyen oltásellenes összeesküvés-elmélet hívő faskók.
2021. nov. 19. 02:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Annyira gyönyörű ez a demokrácia... Ja várjunk, hol is van?
2021. nov. 19. 14:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Mit kapsz? Fekete földet. Mert az vár rád hamarosan,sajnos.

Egy anyaggal beoltatni magunkat,ami mégcsak kisérleti fázisban van,és láthatóan nem is hat,mi értelme van? Népírtás. Csak már későn fogtok rájönni.Cérnán rángatják az embereket. Egymásnak uszítják. Diszkrimináció. Szörnyű ami itt folyik. Sajnállak. De az ilyenekért nem is kár,12es.

2021. nov. 19. 14:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Svedorszag. Talan.

Azert ilyenkor orulok, hogy nem vagyok mar fiatal. Annyira oreg se, kb az eletem felenel lehetek most es nem mondom, hogy szivesen lennek huszoneves most. A kicsiket meg tenyleg nagyon sajnalom, milyen jovo var rajuk.

Egyebirant en nem aggodom tul sokat, gyermekem nincs, az eletem sem feltem igazan, beoltattam magam es most jartam meg del-franciaorszagot, csodas volt.

2021. nov. 19. 22:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Hogy szaporodott el ennyire itt a bee-bee felfogás? Ingyen csináljátok?

Bee-bee-bee

2021. nov. 19. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy lakatlan szigetet keress.
2021. nov. 20. 18:44
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos odáig fajult a birkulás, hogy már jó eséllyel tényleg csak a 17-es ötlete marad majd egyedül. Kíváncsian várom, hogy a következő években, évtizedekben mit lehet még megtenni majd az emberekkel...
2021. nov. 20. 19:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Februárig még pampoghatsz, azután jön Ausztriában a KÖTELEZŐ szuri!

A 80 alatti IQ-d sem mentesít.

2021. nov. 20. 21:15
 20/22 anonim ***** válasza:

19-es!

Te világítasz a fekete lukban?

2021. nov. 20. 21:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!