Melyik szigetre vagy tengerpartra költözzek ki 1 hónapra az alábbi feltételekkel?
-fontos, hogy húsban gazdag ételek legyenek rendszeresen, reggelire jó minőségű virslik, felvágottak, tojás, stb.
(Halakat nem szeretem sajnos)
-fontos a jó internet kapcsolat, mert onnan dolgoznék napi 2-3 órákat.
-ne legyen teltházas, zajos, bulizós hely (legalabbis a szálloda és a tengerpart)
-homokos part, partmenti hotelek
-ne legyen extrém túlárazva pl az ettermek, autobérlés, fakultativ programok, stb.
-lehetoseg fittness termi edzésre
-tengerpati ellátás hotelen belül ingyen (legalább hideg üdítő vagy víz)
-nem 200-300 ezres repjegy, ha esetleg egy barát kijönne hozzám pár napra.
Egyedül vagy max ketten utaznánk és kb 2 milliót szánnék rá.
Illetve egy kérdés:
Mondjuk Mallorca és a Kanári szigetek között nagy a különbség élményben? Megéri a felárat?
Mallorcán voltam már, Zakhyntoson és Hurghadán.
Az élővilág Hurghadán tetszett, de nem bírnám elviselni a rámenős stílusukat egy hónapig, illetve az internet nagyon rossz mindig.
Zakhyntoson az étellel volt bajom főleg, nagyon monoton volt végig és ízetlen.
Mallorca tengeri élővilága elég szegény sajnos, de az étel hibátlan volt, jo minőség.
Emiatt főleg spanyol vonalon gondolkodtam, de érdekel olyan véleménye, aki volt már máshol és megfelelhet számomra.
"hotelen belül ingyen (legalább hideg üdítő vagy víz)"
:))
Az idei telet San Andresban toltottuk Tenerifen
Van egy nagyon jo strand itt, homokos, es hullamtorok vedik. (teresitas beach)
hotel nem tudom van-e, mi airbnb-n foglaltunk szallast
Ket eve Puertito de Guimarban teleltunk. Ott fekete homokos/kavicsos a tengerpart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!