Falun élek 23 éves nő vagyok autóm jogosítványom nincs kicsit zárkózott vagyok sose voltam nyaralni szerintetek már túl késő ahhoz hogy nyaraljak szórakozzak? vagy ahhoz hogy el költözzek Budapestre? nagyon vágyom a fővárosi életre.
28 éves koromig gyakorlatilag alig voltam külföldön, utána párszor elmentem ismerőssel, szüleimmel.
A fősuli után Bpről visszaköltöztem pár ezres szülővárosba. Bpre sosem mennék vissza, mert zsúfolt, koszos, büdös, de már nagyon elegem van ebből kihalt koszfészekből is.
szóval nem vagy elkésve, én 30 pluszosan kaparom össze magam, és próbálok elhúzni egy megyeszékhelyre vagy külföldre. A magyar vidéknek egyszerűen nincs jövője.
Elég sok helyen megfordultam Mo-on, de vidéken (nem megyeszékhelyen) csak lassú haldoklást láttam: elköltöző fiatalok, bezáró kisboltok, 0 munkahely, üres utcák.
Én belevágnék a helyedben.
Kisvárosban élek, de igazából nagyobb helyeken, de főleg Budapesten érzem magam jobban. Csak sajnos lehetőségem nem volt még elköltözni innen.
Igaz én nem vagyok nyaralós, inkább az egy-két napos túrákat szeretem jobban.
Miért lenne túl késő?
Minden korosztályban nyaralnak az emberek.
Ahogy az is teljesen általános, hogy a kedvezőbb életfeltételek vagy munkalehetőség miatt elköltöznek az emberek.
Ha igazán magányos akarsz lenni, akkor irány BP! Több év után se lesz fogalmad, kikkel laksz egy épületben, az utcán senkit nem érdekelsz, bkv-n eltaposnak,ha te szólnál bárkihez, tovább mennek.
Fizu több, amit albérletre bővel elszórsz.
Munka után elindulsz - de hova is? Marad a lakás ajtaja.
Ha emberek között akarsz lenni, maradj kistelepülésen. Ha ott magányos vagy, nagyvárosban megesz a semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!