Melyiket választanátok? Önálló élet vs. spórolás?
25 évesen nemrég elköltöztem a szüleimtől, saját lakásba, amit a szüleimmel együtt vettünk.
Most utólag kalkulálva ez anyagilag egy rossz döntés volt, mert így egyedül élve évi 3,5 millió helyett csak évi 1,5 milliót tudok félrerakni.
Viszont a szüleimnél nem is volt saját szobám, az öcsémmel lennék egy szobában. Mondjuk már megszoktam, ezelőtt 10 évig egy szobában voltunk.
A szüleimmel is jó a viszonyom.
Azon filózok, hogy jó döntés volt-e, vagy nem a külön költözés.
Nektek mi a véleményetek? Ti maradnátok inkább otthon?
Matek számít és az, hogy az önállóság megéri-e ezt az áldozatot vagy sem. De ezt csak Te érezheted, ezt nem tudja megmondani senki helyetted.
De ha nagyon jó a viszonyod a szülőkkel, akár kiadhatod bérbe, pár évig még a szülőkkel laksz és akár vehetsz egy dögös autót, vagy ha hitel van a kecón, azt a bérleti díjból kinullázod. És utána tehermentesen már nem sok fenntartani a saját kecót.
Inkabb a rezsi plusz hitel.
Ha nullara jönnek ki, akkor is költözést választanám.
En 21 evesen költöztem, egy percet se bantam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!