Feljelenthetem a szomszédokat, amiért hangosan szexelnek?
Olyan hangosan csinálják az egész lépcsőház tőlük zeng. Van, hogy éjfélkor, nem mintha nappal kevésbé lenne zavaró. A másodikon laknak, én az elsőn, zárt ajtóval, ablakokkal hallom.
Nem értem, hogy nem jelentette még fel őket valaki, vannak közvetlen szomszédaik is, fogalmam sincs azok hogy bírják ezt hallgatni.
Valószínűleg új lakók lehetnek, nem rég kezdődött ez az egész.
Vagy ez tök oké, társasházban üvöltve szexelni? És engem csak azért zavar, mert irigykedem, amiért nekem nincs nemi életem?
Ennyi idő után utána járhattál volna a törvénynek. Csendháborítás stb.
Nem hiszem hogy joguk van hangosan minden nap visítozni.
Pl hétvégén nem lehet füvet nyírni a zaj miatt.
Joguk van úgy szexelni ahogy akarnak?
A szex nem egyenlő a teljes hangerőn sikítással. Az orgazmushoz nem kell ordítozni, akkor is el tud élvezni. Ez nem szex hanem bunkóság.
Ennyi erővel te pl teljes hangerővel ordíthatsz mert az otthonodban vagy? Nem hiszem.
Ilyenekért van aki rendőrt hív de előtte tanácsot lehet kérni hogy ne feleslegesen jöjjenek ki.
Az itt kommentelők kipróbálták egy órán át minden nap évekig hallgatni? Könnyű így véleményezni.
Ha a szomszéd csak pár perc alatt elélvez az teljesen más, azt sokkal könnyebb kibírni. Mintha ez órákon át menne.
A gyerek visítozás is nagyon idegesítő, de itt felnőtt emberekről van szó, akik bunkók és teljesen lesz@rják hogy idegileg kikészítik a szomszédokat. Lehet halkabban is kefélni.
Amúgy nekem ettől megjönne a kedvem megtoszni az asszonyt hogy ha már visítozik legalább miattam tegye, legalább élvezzem.
Próbáld meg feljelenteni - okozol egy vidám napot a rendőröknek, és annyi...
Alattunk is lakik egy vén impotens fülesbagoly, akit zavar, hogy nyikorog az ágyunk ha szexelünk...
Jól elszórakoztatta a zsarukat - és ennyi.
Van az a hangerő ami már csendháborítás szerintem. Főleg este tíz után. Pl ha veszekednek hangosan kiabálva állandóan minden nap.. Nem hiszem hogy pl én a zenét teljes hangerővel hallgathatom este tízkor. Lehet hogy a rendőrt nem érdekli de talán van rá törvény. Azért a kérdező utána olvashatna kiváncsiságból.
Itt nem egy ágy nyikorgás van hanem sokkal hangosabban sikítozás. Ez nem szex. Szexelni lehet hangosan ordítozás nélkül is.
Ennyi erővel mikor sz.arok akkor is ordítva nyomhatom ki? Nem zavarná a hangosan szexelőket ha én is teljes hangerőn ordítva vécéznék meg maszturmálnék egy órán keresztül? Nem kell balf@sz lenni, tessék utána járni mik a törvények. Én se tudom a törvényeket, ezért is mondom hogy járjon utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!