A lakásunkat nem tudjuk elsötétíteni, mert nincsen mivel.Amikor szexelünk a férjemmel, a szembe szomszédom és mások is távcsövekkel figyelik a műsorainkat. Miért? Mit tudnék ez ellen tenni? Rendőrség? Bíróság?
Figyelt kérdés
2024. jan. 6. 07:35
21/33 anonim válasza:
Valami szar romos házban éltek, függönyre nincs pénzetek, de azért a gyereket bevállaltátok?? Hát gratulálok, ti aztán nagyon értelmes népség lehettek!
22/33 anonim válasza:
A gyerek lehet valakinek fontosabb, mint a függöny, és különben sem ismerjük pontosan a körülményeket.
Másrészt diszkrét emberek nem kukucskálnak be másokhoz.
23/33 anonim válasza:
Azt mond meg, akkor te, mert a kérdező elnéz a bújtatott kérdés felett, hogy, honnan tudja a környék, hogy kefélnek és nézni kell, ha a csaj nem vonyít, mint az újévi malac?
Vagy üldözési mániás, vagy bőven ad okot arra, hogy bámulják.
24/33 A kérdező kommentje:
Nem szar romos házban élünk. Nézd vissza a kommentjeimet. Sok nagyképű senkiháziak keresik a KK-n is a csomókat és kiforgatják a kérdésemet. Ők ilyenek. Én normálisan nevelem a családomat. Ezt miért kell idehoznotok? Értettem a választ amelyek értékelhetők, megfogjuk oldani azt, hogy ne lássanak be a lakásba.De az is elítélendő ha ezt mások nézik, hogy a szembe szomszédja mit csinál a szobájába. Ja és egy 38 m2-es lakásban élünk hárman. Ja és különben az egyik szembe szomszédomtól (nőtől)tudtam meg, azt hogy belátni nagyon a szobába, és néznek többen minket.Ezért kértem ötleteket, akik adtak azoknak köszönöm szépen,másokkal meg foglalkozni sem érdemes. Sajnos a férjem iszik, és semmivel nem segít engem. Hát ez van.
2024. jan. 6. 13:36
25/33 anonim válasza:
Ez egy szép, idilli család. Még szerencse, hogy te "normálisan neveled a családodat", mi lenne itt, ha nem lennének normálisan nevelve (az alkoholista férj is?) De remélem ezúttal védekeztek. Sok lenne 38 nm (1 szoba-1,5 szoba?) 2 gyerek, egy alkesz és egy kilátástalan felnőtt. Szerintem egy gyerek is rengeteg ebbe a képbe.
26/33 anonim válasza:
> Ja és egy 38 m2-es lakásban élünk hárman.
> Sajnos a férjem iszik, és semmivel nem segít engem.
> Árverezéssel jutottunk ehhez a lakáshoz, nagyon le van rombolva, és pénzünk sincs költekezni.
...
27/33 Micimacko67 válasza:
Kérdező, nyugodt lehetsz, téged sem fognak az eszedért ellopni!
28/33 anonim válasza:
Nagyon primitívek lehettek a pároddal.
29/33 anonim válasza:
19, ha te még azt sem tudod, hogy két szög a lepedőn nagyon bök szex közben akkor én kikövetem a csatornádat. (bocsi:))
30/33 Zowie válasza:
Egy romhalmazban éltek, 8 hónapos terhesen b.sztok, mint a nyulak, a semmire szülöd a 2 gyereket, a férjed egy tróger. Csak nem cigányok vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!