Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelen vonzódás ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen vonzódás ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Megismertem par honapja valakit aki a gyerekkori semakat amiben reszesultem azokat tokeletesen hozza. Emiatt olyan katartikusan vonzodtam hozza, mint ahogy soha senkihez meg. Sajnos tobb randi utan o azt mondta hagyjuk egymast, mert megerezte o is, hogy valoszinuleg egeszsegtelen kapcsolat lenne ebbol, o bantana es tonkretenne.

De olyan elemi a vonzodasom iranta, hogy keptelen vagyok masra gondolni. Hiaba lennenek itt egeszseges emberek, keptelen vagyok kapcsolodni csakis ot akarom. Mennyire vonzodtam, mennyire sokat tanulhatnek tole, mennyire szerelmes lehetnek, akarom es akarom ot..

Mi a fenet tehetnek ez ellen? Eleinte teljesen bele voltam betegedve, azutan meg abba, hogy rajottem sosem lesz egeszseges kapcsolatom, mert csak ilyen embereket tudok szeretni.

2023. nov. 6. 09:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%
Pszichológushoz fordulj!
2023. nov. 6. 09:48
 2/30 A kérdező kommentje:
1, jartam evekig. Sajnos nem tudott segiteni ebben. Most egy masik tipusuhoz jarok, de ezek olyan dolgok amiken nem lehet valtoztatni. Rengeteg konyvet olvastam/eloadast hallgattam es kutatok is a temaban folyton. Egy dolgot mondanak, el kell fogadni..
2023. nov. 6. 09:51
 3/30 anonim ***** válasza:
51%

El kellene fogadni, igazuk van. Azt csak te tudod megtenni, senki más helyetted.

Miért nem nézed saját magadat mondjuk? Tudod hogy tönkretenne egy olyan társ. Nem szereted magadat eléggé, vagy mi?

2023. nov. 6. 09:54
 4/30 A kérdező kommentje:
3, en dontottem es ugy dontottem inkabb ilyen tars mellett akarok elni, mintsem olyan mellett akit nem tudok szeretni. Erted te, hogy en csak azt tudom szeretni aki ugy banik velem, mint gyerekkent? Es emiatt orulten vonzodom, halalosan szerelmes vagyok? A problemam az, hogy viszont ezt nem akarja es azt kerdeztem hogyan felejtsem el?
2023. nov. 6. 09:59
 5/30 anonim ***** válasza:
Teljes érzelmi kontrollt kell gyakorolnod önmagad felett. Ha így sem megy, akkor verd ki kétszer és utána gondolj bele. Egészen máshogy látod majd, a vonzódás is csökken, mert csak a biokémiád szórakozik veled. Legyél erősebb egy primitív testi vágynál, emberi méltóságod kötelez!
2023. nov. 6. 10:00
 6/30 A kérdező kommentje:
5, hogyan tudok erzelmi kontrollt gyakorolni? Ha eszembejut azonnal tereljem el? Tiltsam mindenhonnan? Csak azert is orulten nehez, mert tudom hogy volt eselyem, azaz bennem van, hogy ah ha meg ezt csinalnam vagy azt lehet meggondolna magat. Persze nem fogok csinalni semmit, tiszteltben tartom, de igy nehez
2023. nov. 6. 10:06
 7/30 anonim ***** válasza:
55%
Arról nem írtál kinkrétumot, hogy végülis milyen ember, mit tud, mi az amit másban nem találhatsz meg.
2023. nov. 6. 10:12
 8/30 anonim ***** válasza:
* konkrétumot
2023. nov. 6. 10:13
 9/30 anonim ***** válasza:
82%

"o azt mondta hagyjuk egymast, mert megerezte o is, hogy valoszinuleg egeszsegtelen kapcsolat lenne ebbol, o bantana es tonkretenne."

Tudod hány ember örülne, ha egy toxikus valaki ezt mondaná neki?? Így megkímélhetné magát sok ember a csalódástól, persze csak akkor, ha hallgatna erre az intő szóra...

"De olyan elemi a vonzodasom iranta, hogy keptelen vagyok masra gondolni. Hiaba lennenek itt egeszseges emberek, keptelen vagyok kapcsolodni csakis ot akarom. Mennyire vonzodtam, mennyire sokat tanulhatnek tole, mennyire szerelmes lehetnek, akarom es akarom ot.."

Figyelj, ha ennyire bele vagy betegedve, hát próbálkozzál tovább, aztán meg majd ne csodálkozz, ha jól átver meg szét csal esetleg vagy nemtudom miben nyilvánul meg a mérgező magatartás...

Te életed. Úgy b_szod el, ahogy akarod. Sokan összetennék a kezüket, ha valaki előre szólna nekik "hé figyelj, ne foglalkozz velem, mer egy mérgező ember vagyok, aki tönkretesz".

De úgy látszik, hogy valakinek ez se elég.

Tudod van az a mondás, hogy az okos más kárán, a hlye sajátján tanul.

Továbbra is pörgesd magad bele "ó mennyire szeretném, ó így ó úgy".

Azzal jót teszel magadnak....

Attól, hogy a "gyerekkori sémákat tökéletesen hozza", és ezek mérgező, egészségtelen sémák, nem muszáj e szerint élni.

Nem vagy már gyerek. Nem választhatja meg senki, hova születik, de azt megválaszthatja milyen társa lesz.

Ha meg valaki tudja, rálát erre, hogy a minták miatt vonzódik és mégis aszerint dönt, hogy kell neki a rossz... az önsorstontó.

2023. nov. 6. 10:16
 10/30 A kérdező kommentje:

7, egyszeruen raerzek, ha valaki pszichopata. Megmagyarazhatatlanul vonzodni kezdek. Apamat es a tarumaimat idezik, egy kontrollalo, eros, ferfias, sikeres, torteto, magabiztos, kisse eroszakos, gatlastalan, dorzsolt, karizmatikus, atlagtol eltérően gondolkodo, maganakvalo megis sokan kovetik, nagyon jo szónok, eros elvarasai vannak a novel szemben is..ilyen o es aki vonz.

Ezekből lehet valakiben kevesebb is, hogy szerelmes tudjak lenni.De benne az osszes ott volt es ezert annyira vonzo.

2023. nov. 6. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!