Menjek le legkozelebb es verjem el vagy mit csinaljak mert mar nem birom idegekkel ?
Alattam lako szomszedok ...meghalt az oreg ,ide koltozott az anyjahoz a fia kb 50 eves a tag.
Azt tudni kell mikor elt az oreg pentektol vasarnapig ment az ivaszat es a dai-dai ...nekem ezt rendszeresen hallgatnom kellet .
Egyszer csak infarktust kapott az oreg es meghalt .
Qzota a fia vette at a stafeta botot !!!!
Tegnap 3ste tiz ora utan mar nem birtam idegekkel ,a tv-t se hallottam le csorompoltem , de csak masodjara vettek eszre magukat de k.ss is lett .
Aznap az anyja el kapott ,hogy en voltam e mondom h ogen mivel egy tarsas haz ,valaki aludni akar a mqsik probaljuk mar meg kicsot diszkretebben viselkedni ,legyunk mar tekintettel a masikra.
Le se szarta vigyorgott.
Mit ad isten,az nap ejjel fel 12-hqjnali negyed 1-ig a fiqcskaja kurjongatasat ,vihancolasat kellett hallgatom ismet ...
Egesz ejjel joforman lofaszt se aludtam ,tiszta ideg vagyok egesz nap es varom mar.most qz ejszakat !!
Ha megint be alkot a fia mit csinaljak ??
Mostmar ku...ra elegem van ,hogy szinte minden este ezt a majmot kell treniroznom es meg a tv-t se hallom .n30
1. Ha a szomszéddak gond, van, értelmes ember NEM csörömpöl, kopog, dörömböl - mert ezzel a többi szomszédot zavarja föleg, a zajongót nem fogja zavarni.
2. A zajos szomszéd esetében felhívod a rendöröket, nyugodtan modnhatod, hogy szerinted verekednek, ebbe nem köthet bele senki, mert nem tudhatod, mit csinálnak, te "azt hitted".
3. Zajokotás napi 24 órában tilos, nem csak este 10 után!
15 hat az a durva h nem ciganyok ...
A pasi korhazban dolgozik irodan ....:)
Es az a vicc ,hogy mulya,ki sem nezned belole !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!