Menjek le legkozelebb es verjem el vagy mit csinaljak mert mar nem birom idegekkel ?
Alattam lako szomszedok ...meghalt az oreg ,ide koltozott az anyjahoz a fia kb 50 eves a tag.
Azt tudni kell mikor elt az oreg pentektol vasarnapig ment az ivaszat es a dai-dai ...nekem ezt rendszeresen hallgatnom kellet .
Egyszer csak infarktust kapott az oreg es meghalt .
Qzota a fia vette at a stafeta botot !!!!
Tegnap 3ste tiz ora utan mar nem birtam idegekkel ,a tv-t se hallottam le csorompoltem , de csak masodjara vettek eszre magukat de k.ss is lett .
Aznap az anyja el kapott ,hogy en voltam e mondom h ogen mivel egy tarsas haz ,valaki aludni akar a mqsik probaljuk mar meg kicsot diszkretebben viselkedni ,legyunk mar tekintettel a masikra.
Le se szarta vigyorgott.
Mit ad isten,az nap ejjel fel 12-hqjnali negyed 1-ig a fiqcskaja kurjongatasat ,vihancolasat kellett hallgatom ismet ...
Egesz ejjel joforman lofaszt se aludtam ,tiszta ideg vagyok egesz nap es varom mar.most qz ejszakat !!
Ha megint be alkot a fia mit csinaljak ??
Mostmar ku...ra elegem van ,hogy szinte minden este ezt a majmot kell treniroznom es meg a tv-t se hallom .n30
Nem verekednek en zorogtem le ,hogy vegyek mar eszre magukat mert ha fogom magam es le robogok az h3tsenseg az egesz kornyek fel fog kelni ,azert lassuk be az se lett volna tuo jo pont !
De az ,hogy miota itt van a fia minden aldott ejjel a po.zasat,vihancolasat kell hallgatnom ?
Mqshol is van cirkusz a csaladban de nem napi szinten este mikor mar le akar fekudni az ember esetleg tv-t nezni vagy filmezni ...
Kamuzok a rendoroknek meg engem hurcolnak meg.
Nem vagy tisztaban vele latom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!