Másnak is fura hogy sokan képesek panelban élni ahelyett hogy vennének egy kertes házat?
Parkoló tele este,papírvékony falak, üvöltő szomszédok,semmi magánélet.
Amelyik ismerősöm lakott panelban pár év után mindegyik menekül onnan kertes házba.
Sokan miért élnek mégis egész életükben panelban mikor vehetnének kertes házat is?
Én kertes házban nőttem fel, ezért nekem evidens volt, hogy ha albérletbe megyek is, az is kertes legyen. És sajátból is csak kerteset szerettem volna, nem érdekelt az sem, ha 1 órával többet kell utaznom a munkába, mert agglomeráció.
Imádok kertészkedni, szeretem szépítgetni a kertet, van veteményesem, engem kikapcsol egy sima fűnyírás is. De szeretek kint olvasni a napozóágyban.Nekem ez fontos.
Ugyanakkor sok olyan embert ismerek, akik nem szeretik a kertet, nincs idejük vagy igényük rá és olyan keveset vannak otthon, hogy bőven jó nekik a panel. Néhány ismerősöm nem érti mit szeretek én a "faluban", amikor ő Pesten él a belvárosban és egy karnyújtásnyira van minden. :D
Nem vagyunk egyformák, a panelnak is megvannak az előnyei.
Leginkább az a baj, hogy drágább. Megvenni is és fenntartani is. Buszmegálló és egyéb az elhelyezkedés kérdése, mert itt ahol én lakom (panelház) , ehhez viszonyítva van olyan családi ház ami közelebb van a buszmegállóhoz, bolthoz, orvosi rendelőhöz és még sorolhatnám mihez, mint én. De igen nagy általánosságban a kertes házak kicsit kiesőbb helyen vannak.
Tudod vannak akik amúgy is sima bérből élnek, nem mérnöki, irodai, meg sorolhatnám ezt is milyen bérből. Erről ennyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!