Komolyan ilyen hülyék az emberek?
Tegnap felhívott szomszédom hogy lecserélnék a kazánt (és...?), és hogy itthon vagyok-e. Mondom nem, 180 km-re vagyok odébb. Mikor jövök haza xy városba? Mondom fogalmam sincs.... Mert hogy a kazán beszereléséhez le kéne fotózni az enyémet és a kéményt (társasházról van szó). Mikor én szereltettem be, ilyenek nem kellettek....
Le tudnék-e menni szerdán míg lefotózzák a kazánt? Mondom tessék? 360 km-t utazzak egy 2 perces fotóért? Hát de ő kifizeti az utat... Mondom nem erről van szó. Nem 2 nappal előtte kéne szólni, dolgozom stb. Mert hogy 2 hetes csimóta ne fázzon... Végül rokonom majd el tud menni segíteni neki, van kulcsa a lakásomhoz.
Teszem fel a kérdést. Mégis az ilyenek hogy gondolják hogy elmenjen valakinek a fél napja, 2 perc fotózásért, ráadásul ezért utazzon oda-vissza 360 km-t?
"Végül rokonom majd el tud menni segíteni neki, van kulcsa a lakásomhoz."
. És ezek után még kiírod ezt a kérdést? Akkor most ki is a hülye?
5-ös, ez nem így működik... nincs autóm, telekocsival kellett volna mennem, ráadásul korán kelnem hogy 10 órára odamenjek. Elment volna az időm, és a munkahelyen sem nézték volna jó szemmel. Akkor se mennék le ha a szüleim feltámadnának...
Simán átcuccolhatott volna a lakásába a szomszédom amit kiad airbnb-be, max. addig nem adta volna ki. Hétvégén szívesen lementem volna. De nem, most rögtön azonnal... Amikor meg írtam neki, hogy lemásolom a kulcsomat és elküldöm az ilyen helyzeteket elkerülve, így egy win-win helyzet alakult volna ki. Be tudna menni a lakásomba ilyen helyzetekben, és nekem is megnyugvás lett volna hogy minden oké a lakással. Erre nem válaszolt...
"Hát de ő kifizeti az utat..."
Gyakori hantás duma, egyenrangú polgártársaink szoktak így beszélni a levegőbe.
Igazából a történetből sokan nem érzékelik, de tényleg vannak nagyon hülye emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!